To je to što me zanima!

U Haag stigao Goran Višnjić da sutra pruži potporu generalima

Nakon tužitelja generali Ante Gotovina i Mladen Markač moći će se obratiti sudu, a za to će imati deset minuta. Markačev odvjetnik je potvrdio kako će oni to i učiniti
Vidi originalni članak

Slavni hrvatski glumac Goran Višnjić doletio je večeras u Haag, kako bi u ponedjeljak pružio podršku hrvatskim generalima u sudnici. Službenu potporu će dati u izjavi za medije nakon završetka rasprave, piše Večernji list. 

Višnjić je već nekoliko godina, u kontaktima s Gotovininim braniteljskim timom, izražavao svoje uvjerenje da su generali optuženi za zločine Oluji zapravo nevini.

Za sutra je zakazan početak rasprave Žalbenog vijeća Haškog suda u predmetu "Gotovina-Markač". Obje će obrane imati po sat i pol za svoje izlaganje, a isto vrijeme dodijeljeno je i tužiteljima za odgovor na žalbe.  Nakon tužitelja generali Ante Gotovina i Mladen Markač moći će se obratiti sudu, a za to će imati deset minuta. RTL saznaje kako će generali to i učiniti.

- General Markač iskoristit će pravo da se u završnoj riječi obrati sudskom vijeću. Bit će to ljudsko obraćanje u kojem će ponoviti da nije kriv za zločine koji mu se stavljaju na teret - otkrio je za RTL odvjetnik Goran Mikuličić.

Idi na 24sata

Komentari 190

  • CicaŠaf 16.05.2012.

    razumljivo mi da mi obični smrtnici iskazujemo nadu u pravdu ali kad vidim ovakve "ulizice" muka me hvata !!! ali bit će valjda da i njemu "gori pod nogama" kao dragom mu puncu upetljanom u crne fondove HDZ-a !!!! sve prodana bagra,sve u ime "domoljublja"!!! ne znam samo dokle !?!

  • čamil 16.05.2012.

    Gorane a gdje si bio od 91 do 95 da nam daješ podršku na terenu?

  • dedek56 16.05.2012.

    kakav višnjić pa tu mu tast savjetovao,možda mu narod zaboravi nepriznatu kćer????tko nemari za svoje dijete nije ga briga za nikoga,višnjiću ne glumi uzalud....

Komentiraj...
Vidi sve komentare