To je to što me zanima!

'Milan Bandić je kampanju pretvorio u pravu kaljužu'

Ivo Josipović je naglasio kako postoji jedan veliki problem kojeg se boje i Milan Bandić i Ivo Sanader, a to je korupcija i organizirani kriminal
Vidi originalni članak

Predsjednički kandidat SDP-a Ivo Josipović na posljednjoj je konferenciji za novinare rekao kako je želio da predsjednička utrka bude otvorenog srca, a da kampanja bude ugodna.
- Kampanja nije bila onakva kakvu sam želio. Protukandidat Milan Bandić želio ju je pretvoriti u kaljužu - rekao je Josipović te dodao kako mu je drago da građani svu količinu prljavštine koju je na njega sasuo Bandić nisu shvatili ozbiljno. Ponovio je kako je njegova Hrvatska pravedna europska zemlja u kojoj ljudi pristojno žive. Priznao je da ima jedan problem kojeg su se kako kaže uplašili i Milan Bandić i Ivo Sanader. To je problem korupcije i organiziranog kriminala. Ivo Josipović se veseli suradnji s postojećom Vladom i svima ostalima u suzbijanju kriminala.
- Volio bih da građani izađu na izbore jer je ovo posljednji put do biraju između dva potpuno oprečna koncepta. Jedan je koncept pravde, a drugi kaljuže - rekao je Ivo Josipović. Dodao je kako u Bandićevu stožeru rade paraobavještajci koji smišljaju klevete na granici fantastike. Siguran je da iza Bandića stoji Ivo Sanader i da je njegov pokušaj povratka u politiku u biti bio pokušaj da pomogne Bandiću koji loše stoji.




JOSIPOVIĆU PODRŠKU DAO I CRO COP
Podršku predsjedničkom kandidatu SDP-a Ivi Josipoviću u četvrtak je dao Mirko Filipović. Cro Cop je je svoju podršku osobno došao izreći Josipoviću u Izborni stožer.

Idi na 24sata

Komentari 107

  • TheOvla 08.01.2010.

    Ja nebrem vjerovati;(..onak, srce me boli kad čitam ove komentare..pa jel smo mi stvarno toliko retardiran narod?!Kakav Bandić?!pa jeste li vi normalni?i pazi molim te bisera tamo koji bude glasal za njega jer se bar vozi djabe u tramvaju!!pa nist nije djabe!!sve to mi plačamo...a vi svi koji pušite te fore da on radi i da vam je sve to on omogučil-pucajte si u glavu...uzima vam novac iz džepa, onda vam kupuje igračke, vi ste sretni jer se imate s čim igrati i za to vrijeme ne kužite da vam uzima vaš novac i da vas dodatno zaduzuje radi novih igračka koje ce vam ponovno skretat pažnju s činjenice da ste u još većem-dugu...zagreb je 1/4 hrvatske!!...on kupuje vašu kratkovidnost i zabludu s vašim novcima...i onda vas jos tovi da vam je sve to on omogučil...kretenluk do neba...onak, neznam više dal je gore biti toliko retardiran da to ne vidiš ili vidjeti sve to i bit nemočan zbog retardirane većine...kontam si da je bilokome sa koef. inteligencije većim od 16 sasvim jasno..Živjeli:!!(

  • gagi111 08.01.2010.

    Slušaj alba majmunčino ja sam bio 91 u ratu za božić i novu godinu na Ličkomu ratištu na -20 u rovu dok si ti grijao guzicu ne kenji o crvenima jer nemaš pojma ko ti je uopće kompjuter dao da kenjiš o ovima stvarima. Živio Sanader na golom otoku

  • englez 08.01.2010.

    Nitko,nikad i ništa nije guralo vijenac braniteljima koji su pali za svetinju!!!!Nitko, nikad nije gurao ili guralo vijenac brnjicom,njuškom ili surlom do \"dotičnog čovijeka\"! Sramota je njegovog postupka za sve hrvatske branitelje i ljude koji su izgubili dijecu u domovinskom ratu!!! Bandiću sramota te bilo!!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare