To je to što me zanima!

Milan Bandić najavio: Gradit ćemo fontanu na Britancu

U povodu završetka radova na drugoj fazi izgradnje fontana na Ulici Hrvatske bratske zajednice zagrebački gradonačelnik Milan Bandić pustio je u subotu u probni rad tri novoizgrađene fontane
Vidi originalni članak

U povodu završetka radova na drugoj fazi izgradnje fontana na Ulici Hrvatske bratske zajednice zagrebački gradonačelnik Milan Bandić pustio je u subotu u probni rad tri novoizgrađene fontane. Sada dovršeni projekt nastao je prema zamisli arhitektice Helene Paver Njirić. Nakon probnog rada, Bandić je najavio svečano otvorenje atraktivnim koncertom uz nove fontane početkom rujna.

Bandić je u subotu najavio i gradnju fontane na Britancu i naglasio je kako će Zagreb biti 'bolji i od Beča i od Rima', javlja RTL. 

Bandić je najavio i neke nove projekte.

-  Uređuje se sjever Iličkog placa. Tamo će biti fontana koja će stajati 100.000, 150.000 kuna. Otkrivamo javne prostore, da napravimo sadržaje za naše sugrađane. Zagreb to zaslužuje. Mi smo europska metropola. Mi želimo biti ljepši i bolji od Rima i Beča. Nismo mi balkanska kasaba - rekao je Bandić. 

Idi na 24sata

Komentari 203

  • kameni011 25.07.2016.

    A kada će podzemna?

  • Sandokan Janosik 24.07.2016.

    Grad Zagreb troši svoj proračun grad Split svoj, Rijeka svoj, ovaj komentar ubiti odaje priznanje Bandiću.

  • OrcaPerestrojka 24.07.2016.

    Ovaj zapeo za fontane, kao da je duvan ili bostan.

Komentiraj...
Vidi sve komentare