To je to što me zanima!

Milan Bandić ne može založiti nekretnine, sud želi gotovinu

Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić je platio rekordnu jamčevinu od 15 milijuna kuna koju je za njega na račun suda uplatio njegov odvjetnik Marijan Hanžeković
Vidi originalni članak

Sudac istrage Županijskog suda u Zagrebu Zdenko Posavec odbio je prijedlog obrane Milana Bandića da se jamčevina koju je platio u gotovini zamijeni nekretninama u istoj vrijednosti. Sudac je zaključio kako nema niti jedne nove okolnosti koja bi opravdala takav zahtjev obrane, piše HRT

Zagrebački gradonačelnik je platio rekordnu jamčevinu od 15 milijuna kuna koju je za njega na račun suda uplatio odvjetnik Marijan Hanžeković. Odvjetnik je u tu svrhu podigao kredit u banci. 

Sudac Posavec je ranije dva puta na zahtjev Uskoka zadržao Bandića u istražnom zatvoru u Remetincu. Prošlog tjedna prihvatio je jamčevine koje su za obranu sa slobode ponudili osumnjičeni u aferi Agram.

Idi na 24sata

Komentari 40

  • Mjerilo 11.12.2014.

    Ako se dosad moglo u nekretninama platit,zasto bandic mora bit izuzetak,to je samo propaganda protiv njega,okomili su se oko njega jel mu nemogu nista,vodi glavnu metropolu hrvatske.njemu je jamcevina 15 miiliona duplo vise od najveceg lopova u poviejsti hrvatske,koji je bacio hrvatsku u knockdown gospon ivo sanader!

  • petar4veliki 25.11.2014.

    I Bandić i Hanžeković moraju nazad u Remetinec,a ovih 15 milijuna podijeliti sirotinji koja radi a ne dobiva plaću i onima koji su gladni.I Sanader,i Zagorac,iVidošević i.......da ih ne nabrajam dalje jer nemam toliko vremena i mjesta za pisanje.Svima ista sudbina i nema druge.

  • Kopular 25.11.2014.

    Mile Gangić: čuj Žekoviću, obogati si se na mojoj grbači, uplati 15 milijuna ili ćeš sa mnom dočekati Novu Godinu u Remetincu, nemoj da ja progovorim o našim poslovima! Žeković; smiri se Gangiću, ne prijeti, jer još danas dižem kredit i vani si za dan-dva. Gangić; takvog te volim, još ćemo mi poslovati, a sada ajd bog.

Komentiraj...
Vidi sve komentare