To je to što me zanima!

Bandić o skupom Mercedesu: Kad zatopli na posao ću pješke

Jako sam sretan da smo pobudili toliku pažnju. Imam 62 godine i još uvijek me iznenadite. Hvala vam što ste došli u tako velikom broju, poručio je novinarima zagrebački gradonačelnik
Vidi originalni članak

Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić, nakon što je u sjedište Javne vatrogasne postrojbe u Savskoj u ponedjeljak stigao u skupocjenom Mercedesu, održao je u utorak navečer u garaži konferenciju za novinare. 

- Mislim da ćemo ovo preživjeti - rekao je Bandić.  

ZAMIJENIO 'PILU' Bandiću se pokvario auto, vozi se u Mercedesu od 400.000 kn

- Jako sam sretan da smo pobudili toliku pažnju. Imam 62 godine i još uvijek me iznenadite. Hvala vam što ste došli u tako velikom broju. Ja mislim da smo mi u banani. 2018. godine u Hrvatskoj baviti se ovakvim stvarima je ispod razine ljudskog dostojanstva. Jadni su mediji koji se bave ovim čim se mi bavimo, imamo važnijih problema u Zagrebu i Hrvatskoj. Hvala vam što ste došli. Ovo ću zamoliti da na tragu toga naprave predstavu u kazalištu. To je posao za sociologe, psihologe i karikaturiste. Čim zatopli, zavjetovat ću se da ću ići pješke od kuće do posla - rekao je Bandić.   

Na pitanje do kada će koristiti zamjensko vozilo, Bandić je odgovorio: "Ja vam čestitam" i dodao da ćemo u srijedu pobijediti Francuze. 

Idi na 24sata

Komentari 195

  • Anka mala 04.02.2018.

    Ovo je vijest a auto sitnica...

  • cupi cupi 26.01.2018.

    Imaš gradski prijevoz pa idi sa tim prijevozom na posao da vidiš odmah kako kontrolori rade svoj posao da ako nemaš pokaz trebaš platiti ali to je malo teže napraviti i ja mislim zašto ti lokalni šerifi imaju službeno vozilo 24 sata na dan a liječnici koji spašavaju ljudske živote nemaju imaju samo nesposobni ministri zdravstva kao Kujundžić i oni prije njega što su bili to je sramota

  • tbogut 25.01.2018.

    Seljačić!

Komentiraj...
Vidi sve komentare