To je to što me zanima!

Milan Kujundžić: U interesu Hrvatske je birati nove ljude

Predsjednik stranke Hrvatska zora Milan Kujundžić sa izaslanstvom je u subotu u podne predao kandidacijske liste. Kujundžić je nositelj liste u 10. izbornoj jedinici
Vidi originalni članak

Izaslanstvo stranke Hrvatska zora predalo je u subotu u podne kandidacijske liste za nadolazeće parlamentarne izbore. Na izbore izlaze u šest izbornih jedinica. 

Predsjednik stranke Milan Kujundžić nositelj je liste u 10. izbornoj jedinici. 

- Probleme s kojima se Hrvatska trenutno suočava ne mogu riješiti oni koji su ih godinama stvarali. U interesu hrvatskog naroda je birati nove ljude - rekao je i istaknuo važnost davanja prilike mladima ''koji bez utega iz prošlosti mogu u hrvatsku političku scenu unijeti svježinu i ideje''. 

>>> Najlonke i čarape - osnova jesenskog stylinga

Idi na 24sata

Komentari 63

  • bajica1009 18.10.2015.

    Trebamo birati ljude koji su okrenuli trendove prema naprijed i naravno neke nove, ali tebe koji si bio po studijskim putovanjima kada je trebala ljećnička pomoć mnogima tebe NE a i posla nebi trebalo biti ma kako se zvao i bio, jer si izdajnik.

  • Tommy Grdic 17.10.2015.

    Novi i mladi ljudi nemogu naprijed od vas staraca izglodjanih i ofuranih koji ce te sve dati od sebe samo da se dovucete do debelih fotelja, Ajde ti Lijeci narod koji treba pomoc, ako nisi kupija diplomu pa neznas lijeciti bolesnike,

  • ivič 17.10.2015.

    bavi se odjelom jer je katastrofa!Ti i onako si pijun Hdz ako pređeš izborni prag!

Komentiraj...
Vidi sve komentare