To je to što me zanima!

'Milan Milković je urlao i prijetio našim bolničarima'

Ravnateljica bolnice u koju je Milković (59) došao nakon što mu je bačva pala na nogu kaže da je prijetio bolničarima, a ne samo ministru Milinoviću
Vidi originalni članak

Razumijemo bol koju je Milan Milković (59) doživio zbog ozljede koju je sam prouzročio, ali ne možemo prihvatiti njegovu prijetnju da ‘svom neljubaznom osoblju bolnice treba prisloniti pištolj na čelo, a ministru polomiti noge’, rekla je ravnateljica dr. Ana Feketić Bajer. Tvrdi da Milković nije rekao “samo” da ga zanima bi li isto postupali i prema ministru nego da je prijetio i osoblju bolnice.
- Rendgen-tehničaru je prijetio da poznaje njega i njegove roditelje i da će ih ‘srediti’. Urlao je na njega jer mu je rekao da snimanje nožnog palca treba platiti ili potpisati račun i u narednih 8 dana regulirati. Milković je otišao iz bolnice ne uzevši nalaz - dodala je ravnateljica. PU virovitičko-podravska provela je nad Milkovićem iz sela Žlebina nedaleko Virovitice krim-obradu zbog sumnje da je prijetio ministru Milinoviću. Zbog toga će dobiti kaznenu prijavu. Po njega je policija došla 17. kolovoza i na 59. rođendan priveli su ga na ispitivanje. Nakon što se iznervirao u bolnici, smatrajući da nije dobio kvalitetnu uslugu, Milković je nazavao Bijeli telefon Ministarstva zdravstva i pitao kako bi se odnosili prema ministru Milinoviću da mu on kojim slučajem polomi noge. U bolnici još nisu odlučili hoće li ga prijaviti zbog prijetnji osoblju bolnice.

Idi na 24sata

Komentari 16

  • gremljin 21.08.2010.

    ...i konačno nakon svađa i prepiranja sa doktorima otac je dobio ČAST da ga pregleda dežurni doktor koji mu je dijagnosticirao MOŽDANI UDAR...4 dana nakom PRVOG HITNOG PREGLEDA majstori su konačno otkrili da je tati NEŠTO. pitao sam kako da to nisu otkrili ranije , a dobio sam odgovor da tada nije bilo tih simptoma...naravno PA SA NASLONJAČA nije moglo biti ni otkriveno da se radi o udaru. SRAMOTA.

  • anka12 21.08.2010.

    Svatko s takvom ozljedom bi vikao i dreljio po bolnici,a sad da li je rekao to što je rekao radiološkom inženjeru ne znam nisam držala svijeću.Ispada njihova riječ protiv njegove.Pretpostavljam da se razgovori na bijelom telefonu snimaju pa možda i imaju dokaz o tome da je prijetio.Da ima svakakvih pacijenata ima,Najviše volim one koji mi kažu da me oni plačaju.da naravno plačaju me i hvala im na onih pet kuna mjesečno koliko me plačaju.Godišnje na moju plaču uzmu 15.600,00 kn kao doprinos za zdravstvo,a ja ih ne potrošim i tako već 30 godina, naravno ne u istom iznosu,pa se ja sad pitam tko tu koga tako bogato plača

  • ri051rijeka 21.08.2010.

    Ovaj još vozi autom i sa letvom daje gas, mislim da je dijagnoza potpuna.

Komentiraj...
Vidi sve komentare