To je to što me zanima!

Milanović: Agresivna grupa vodi kulturni rat u Hrvatskoj

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Za hrvatsku djecu tražim zdravstveni i spolni odgoj na razini onoga koji imaju najbogatije države zapadne civilizacije. Tko hoće na Bizant, neka ide na Bizant
Vidi originalni članak

- Nisam vidio presudu. Naš stav je da je sve bilo po Ustavu i zakonu. Međutim, odluke Ustavnog suda moraju se poštivati. Ali bit priče je da jedna vrlo agresivna grupa ljudi provodi kulturni rat u Hrvatskoj - rekao je premijer Zoran Milanović, koji je iz Bruxellesa komentirao odluku Ustavnog suda kojom se Zdravstveni odgoj do daljnjeg izbacuje iz škola. 

Dodao je kako je taj kulturni rat posve legitiman. 

- No, ono što ja mogu obećati je da ću učiniti sve da hrvatska djeca imaju zdravstveni i spolni odgoj na razini većine djece u Njemačkoj. To je ono što smatram da hrvatska djeca zaslužuju. Oni koji smatraju da ne treba biti tako su moji politički neistomišljenici  - rekao je premijer i dodao kako on u toj borbi, civiliziranoj borbi, neće odustajati. 

- Dakle, za hrvatsku djecu zdravstveni i spolni odgoj na razini onoga koji imaju najbogatije, najuređenije države zapadne civilizacije. Tko hoće na Bizant, neka ide na Bizant - rekao je Milanović.

Ovdje preslušajte cijelu premijerovu izjavu

Idi na 24sata

Komentari 306

  • Semper5 24.05.2013.

    Milanoviću, opet si pobrkao stvari. To je obrambeni, a ne agresivni rat. Agresivni rat vode kulturološki agresori i okupatori izvana (znamo tko i odakle, jel tako Zoki).

  • Zdrafko_1 23.05.2013.

    nečeš našu djecu dugo školovati vrijeme ti istjeće

  • Alkana 23.05.2013.

    Zar ima itko agresivniji od ovog na slici? Najbolje bi bilo da on ode "na Bizant" ma što to njemu značilo, samo da ne bude ovdje.

Komentiraj...
Vidi sve komentare