To je to što me zanima!

Milanović: Bez Hrvatske ne bi bilo niti Bosne i Hercegovine

Premijer Zoran Milanović je na početku sjednice Vlade RH komentirao presudu šestorici Hrvata u Haagu. Rekao je da su promjene u drugom stupnju moguće
Vidi originalni članak

Kvalifikacija o udruženom zločinačkom pothvatu da bi se Herceg Bosna pripojila Hrvatskoj po nama ne odgovara stvarnosti - komentirao je premijer Zoran Milanović presudu šestorci za zločine u Bosni i Hercegovini. 

Premijer je rekao da o individualnoj krivnji ne može govoriti jer su i odvjetnici okrivljenih rekli da je bilo zločina.

- Nije nam svejedno. Vjerujem da će drugostupanjsko tijelo uzeti u obzir ono što mi smatramo, a to je da nije bilo udruženog zločinačkog pothvata. Vidjeli smo da je takva kvalifikacija pala u prethodnoj presudi - rekao je Milanović. 

Kaže da je Hrvatska u BiH bila partner i saveznik iako je imala svoje greške, te da na kraju bez glasova hrvatskog naroda ne bi bilo samostalnosti Bosne i Hercegovine.

- Puno je argumenata koji govore jedno, ali sud je sud. Tu je još drugostupanjski sud i pokazalo se da se u toj presudi može mnogo toga promijeniti. Vjerujemo kako će drugostupanjska presuda biti drukčija, jer smatramo kako su istina i stvarnost drukčije - rekao je Milanović.

Idi na 24sata

Komentari 137

  • vladimir1956 30.05.2013.

    ..pustice ih..dat ce se love malo amerima,malo vatikanu i vani su..poso je napravljen,nema potrebe da leze u corki..kad bude nekom trebalo,opet ce se napraviti zvrcka na balkanu..nikad kraja...

  • DavorMilaković 30.05.2013.

    to je jedino dobro kj je izjavio zadnjih godinu dana

  • milan jovan i ostali dolje 29.05.2013.

    Bravo Zoki napokon i od tebe nešto pametno za cut

Komentiraj...
Vidi sve komentare