To je to što me zanima!

Javni dug nikad nije bio veći, a za premijera je 'pod kontrolom'

On je veći nego što je bio prije tri i pol godine zato što su nas dočekale strahovite dubioze, kazao je Milanović. Za njega je veći problem prezaduženost građana
Vidi originalni članak

Premijer Zoran Milanović posjetio je Kliniku za tumore KBC Sestre milosrdnice u povodu provođenja Programa „72 sata“. Nakon posjeta izjavio je da su mjere "manje više" potpuno jasne i da se građana one neće ticati osim većih trošarina, javlja Media servis.

- Mi znamo da košta, ali znamo i čemu nam služi i u tome je razlika između nas koji odgovaramo svojim građanima i onih koji su neodgovorni u Hrvatskoj i bave se politikom i pričaju svašta. I onih koji nam dolaze sa savjetima kako da preko noći napravimo uštede - rekao je Milanović i dodao da javni dug drže pod kontrolom

- On je veći nego što je bio prije tri i pol godine zato što su nas dočekale strahovite dubioze - kazao je premijer koji smatra da je od javnog duga veći problem prezaduženost građana koji utječe na potrošnju.

Milanović u Poreču: Ne obećajemo nikad ono što nije realno

Duško Marušić/Pixsell

Nakon posjeta bolnici, premijer i ministri Tihomir Jakovina i Darko Lorencin  u Poreču su prisustvovali početku radova na sustavu odvodnje otpadnih voda. Projekt je vrijedan 501 milijun kuna, a 74 posto financira EU. Na novu mrežu priključit će se oko 6000 novih korisnika, a time će Poreč i općine dobiti četiri nova uređaja pročistača visoke tehnologije. Izgradit će se 62 km kanalizacijske mreže i 26 crpnih stanica te će se obnoviti postojeća kanalizacija. 

Duško Marušić/Pixsell

- Vlada stoji iza ovakvih projekata i učinit ćemo sve da svakom kraju Hrvatske pomognemo. Ne obećajemo nikad ono što nije realno - poručio je Milanović. Projekt će biti gotov 2018. godine. 

Idi na 24sata

Komentari 153

  • Sara_ 21.04.2015.

    Ne vjerujem mu.

  • wolf93 21.04.2015.

    Najlakse se zaduzit, kad porezni obveznici vracaju dugove. Dali sad napokon vidite da je Milanovic i Plan 21 bio pogresan izbor.

  • sumnjičav 21.04.2015.

    Izjava o visini deficita je još samo jedna u nizu Zokijevih laži. Pri tome se dobro prisjetiti riječi Dobrice Čosića ("oca srpske nacije") koji je u svojim "Deobama" napisao da je "Srbe toliko puta u istoriji spašavala laž.” Zoki se toga jako pridržava.

Komentiraj...
Vidi sve komentare