To je to što me zanima!

Milanović će saborsku plaću predati Zakladi Ana Rukavina?

Iako je kazao kako će do kraja siječnja zamrznuti svoj mandat, Novi list piše kako bi Milanović mogao ostati zastupnik još par mjeseci i svoju plaću dati Zakladi
Vidi originalni članak

Bivšeg premijera i saborskog zastupnika Zorana Milanovića mnogi prozivaju zbog toga što ne dolazi u Sabor, a na njega se okomio i Andrej Plenković. Iako je kazao kako će do kraja siječnja zamrznuti svoj mandat, Novi list piše kako bi Milanović mogao ostati zastupnik još par mjeseci i svoju plaću dati Zakladi Ana Rukavina.

Budući da se njega žestoko napada zato što prima plaću, a ne pojavljuje se na radnom mjestu u Saboru, na ovaj bi način Milanović pokazao da nije odmah zamrznuo mandat koji mu nitko ne može oduzeti, samo da bi bio na državnoj plaći, piše spomenuti list.

Idi na 24sata

Komentari 141

  • Jackal1 21.01.2017.

    Pozitivno da on nešto donira. Samo moralno je da doniraš ono što je tvoje.Kako je plaću dužan zaradit kao zastupnik i time prisustvovat u saboru na raspravama itd,a on nije prisutan,ne znam kako ju je onda zaradio ? Dakle mi građani darujemo zakladi Ana Rukavina,a ne milanović.

  • vojtek 21.01.2017.

    najtužnije od svega je kad pojedinci još pokušavaju naći i opravdati Milanovića da je to njegov stil, način rada ili ne znam šta i da je normalno da on prima plaću a ne dolazi na posao......ali to vrijedi samo za njega,a mi ostali bi trebali raditi od 00 -24 i to za crkavicu...koji smr..... sjede u tom saboru

  • zgubidan30 21.01.2017.

    Zar nije bolje dati gospođi Lalaovac? Žena boluje od raka i ima muža koji je proganja..Tko bi rekao da naši "antifašisti" zagovornici nasilja prema ženama?

Komentiraj...
Vidi sve komentare