To je to što me zanima!

Milanović: Da sam znao za optužnicu zaustavio bih Holy

Ministrica Holy je na sebe preuzela jednu prilično tešku odgovornost. To je njezin prijedlog, komentirao je imenovanje Sanje Kalambure premijer Zoran Milanović
Vidi originalni članak

Premijer Zoran Milanović komentirao je imenovanje Sanje Kalambure za direktoricu Fonda za zaštitu okoliša i energetske učinkovitosti. Podsjetimo, nedavno su se u medijima pojavili napisi da je protiv Kalambure podignuta optužnica zbog sumnjivih poslova dok je bila djelatnica Fonda.

- Činjenica je da sam ja saznao, jer policijskim provjerama se ne bavimo, da Sanja Kalambura navodno ima optužnicu protiv sebe. Dakle, Mirela Holy time preuzima još veću odgovornost i teret - komentirao je Milanović. 

- Ministrica Holy je na sebe preuzela jednu prilično tešku odgovornost. To je njezin prijedlog. Ja to mogu uvijek zadnji tren skinuti s Vlade na užem kabinetu, ako idem provjeravati ljude, raspitivati se okolo o svakome. Ja to ne radim, mi to ne radimo. Dakle, igramo na povjerenje - rekao je premijer za tportal.

Dodao je da bi zaustavio njezino imenovanje da je znao za optužnicu, no da ne želi upirati prstom u Holy. 

Idi na 24sata

Komentari 85

  • eurofob 22.04.2012.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • toni59 22.04.2012.

    E..moj Zoki,ne je zaustaviti nego je poslati doma,jer ta gospodicna svojim istupima,izjavama samo strasi sirotinju,ona bu ovo,onabu ono.Ni oni nisu nis napravili pa pa nebute ni vi.Kakav je to Premijer koji nezna ko mu ulazi u vladu.To ti je isto ko da Bilicu zaiga neki Ibro,a on u poluvremenu pita od kad ova.j igra za reprezentaciju.

  • gricic 22.04.2012.

    Jadan zoki , pa on fakat nis ne zna

Komentiraj...
Vidi sve komentare