To je to što me zanima!

Milanović: Gotovo je s oštrim rezovima, sad trebamo ulagati

Premijer Zoran Milanović je na dnevnoj, ljudskoj i političkoj razini zadovoljan, ali na razini države nije zadovoljan jer, priznaje, rasta nema premda se Vlada trudi
Vidi originalni članak

Premijer Zoran Milanović ocijenio je da su odnosi u Vladi odlični te da su razlike u mišljenjima unutar koalicije sasvim normalne. Dodao je kako će SDP i dalje ustrajati na objašnjavanju stvari.

- Da ćemo ugrožavati koaliciju zbog poreza na nekretnine, nećemo, ali raspravljat ćemo - rekao je Milanović koji je na dnevnoj, ljudskoj i političkoj razini zadovoljan, ali na razini države nije zadovoljan jer, priznaje, rasta nema premda se Vlada trudi. 

- Naš problem je u rastu više nego u štednji, sa štednjom je gotovo - rekao je premijer i dodao kako je gotovo s oštrim rezovima te da je vrijeme za ulaganje, prenosi Danas.hr.

Inače, premijer je 'tempirao' konferenciju za medije baš u vrijeme kada je HDZ odlučio o izbacivanju Jadranke Kosor iz HDZ-a.

Idi na 24sata

Komentari 215

  • denisber 03.03.2013.

    gnjus

  • ostavinko 03.03.2013.

    bravo premijeru!!! sve ulozite na igrid.ona je buducnost u vasim ocima i olicenje vase politike.samo zurno!!!!

  • spiritx 02.03.2013.

    Malo smo se prepali, ali ako se ne organiziraju značajniji prosvjedi evo Zokija ponovno na našim jadnim plaćama i još jadnijim mirovinama, pa Linića sa novim porezima itd...Jer ništa oni drugo i ne znaju. Smjeniti vas treba!

Komentiraj...
Vidi sve komentare