To je to što me zanima!

Milanović: Hrvatski generali ne bi trebali plaćati nečiji tuđi dug

Zoran Milanović ističe da su generali u prvom stupnju dobili ovolike kazne jer Hrvatska nakon Oluje nije funkcionirala kao pravna država i nisu kažnjavani zločini
Vidi originalni članak

Gorak osjećaj. Inkriminacija udruženog zločinačkog pothvata je nešto što ne priznajemo i nećemo priznati, izjavio je Zoran Milanović (SDP). Kazao je da su, nažalost, generali nepravomoćno osuđeni na ovolike kazne, jer Hrvatska nakon Oluje nije funkcionirala kao pravna država i jer se nisu kažnjavali zločini.

- Da je Hrvatska tada funkcionirala kao pravna država oni ne bi trebali plaćati tuđi dug - rekao je. O političkim i pravnim posljedicama ovakve presude nije želio govoriti jer ne želi dizati tenzije niti na ovome politički profitirati. Ustvrdio je i da se na neugodnu kvalifikaciju udruženog zločinačkog pothvata prvi i jedini suprotstavio Ivica Račan 2001. u dokumentu koji je otišao u Tribunal.

Idi na 24sata

Komentari 72

  • kukuriku39 16.04.2011.

    Ljudi dragi, osim što je istina da danas nitko nebi trunuo u Haagu da je u pravo vrijeme funkcionirala lijepa naša kao uređena država sa pravosudnim i svakim drugim potrebnim aparatom, moramo biti svjesni da su u trenucima izricanja presuda u tim kafićima među ostailma cuclali pivu i oni koji su počinili sranja i da i oni sada neutješno ridaju sjedeći na svojim sigurnim guzicama.

  • miloraddodik 16.04.2011.

    Ovo je pravda koja dostiže sve one koji su ubijali nedužni srpski narod i u HR i u BiH, a na osnovu ove pravde sada slijede naše tužbe protiv "zločinačke države" za isplatu šteta stradalom jadnom narodu, a zatim ćemo tražiti i povrat naše "SAO KRAJINE" koja će zajedno sa našom RS činiti bez obzira na Srbiju jednu veliku srpsku državu....

  • usvakomkukoljuimazita 16.04.2011.

    milanovicuu.. nisi informiSan!!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare