To je to što me zanima!

Milanović i Plenković zakopali ratne sjekire? Na obilježavanju Oluje normalno su razgovarali

Od samih početaka predsjednik Milanović i premijer Plenković međusobno se prozivaju raznim pogdrnim imenima poput 'plameni jazavac', '54-godišnji šmrkavac', 'iskompleksirani', 'ljubomorni'...
Vidi originalni članak

Predsjednik Zoran Milanović i premijer Andrej Plenković na obilježavanju obljetnice VRO-a u Kninu su, za razliku od uobičajenog prozivanja, pronašli zajednički jezik. Sudeći po fotografijama, sjedeći jedan pokraj drugoga na stadionu NK Dinara, vodili su normalan razgovor.

Na obilježavanju Dana antifašističke borbe također su sjedili zajedno, ali je tada njihov kratak razgovor bio ispunjen prozivkama i provokacijom. Milanović je tada Plenkovića i ostale HDZ-ovce pozdravio s 'di ste Partizani', a Plenkovića upitao je li glasao za njega, na što mu je on odgovorio 'E moj Zoki, ruka bi mi usahla'.
Plenković je na samom početku Milanovićeva predsjedničkog mandata izjavio da će odnos s Milanovićem biti 'tvrda kohabitacija u skladu s Ustavom RH i zakonom'. Njihova uobičajena komunikacija uključuje međusobno prozivanje i vrijeđanje. Svjedočili smo tako prozivkama i uvredama 'plameni jazavac', '54-godišnji šmrkavac', 'herojski zec', 'piroman', 'iskompleksirani', 'ljubomorni', loš, nerazuman, neracionalan'..., koje ne priliče državnim dužnosnicima.

Idi na 24sata

Komentari 98

  • NenadLevar 06.08.2021.

    Stari su oni partijski drugovi

  • jožek2 06.08.2021.

    Dva heroja domovinskog rata iz Brisel bojne.

  • yocko 05.08.2021.

    Razgovarali gdje ima dobre janjetine,a branitelje nisu pustili na proslavu,iza kojih se sakrivaju kao obožavaju ih kažu da su branitelji zaslužni što imamo slobodnu HR a sada im ni priznanje nedaju niti ih na proslavu ne puste,ja danas i nisam vidio neke branitelje,sve jedni te isti koji svake godine dobe neko priznanje,zašto? zato jer plešu kako im HDZ nalaže.

Komentiraj...
Vidi sve komentare