To je to što me zanima!

Milanović Jakovini uzima vode i šume, a dat će ih Zmajloviću?

Promjena je već bila dio neformalnih razgovora u Vladi, ali Milanović je odlučio čekati ljeto za izmjene kako se u javnosti ne bi stekao dojam da udara na Jakovinu
Vidi originalni članak

Posljedica ljetne rekonstrukcije Vlade bit će oduzimanje šuma i voda ministru Tihomiru Jakovini i njihovo prebacivanje u Ministarstvo zaštite okoliša kojem je na čelu Mihael Zmajlović. 

Prema neslužbenim saznanjima Večernjeg lista, promjena je već bila dio neformalnih razgovora u Vladi, ali Milanović je odlučio čekati ljeto za izmjene kako se u javnosti ne bi stekao dojam da udara na Jakovinu. 

Naime, nakon ulaska u Europsku uniju potpredsjednik Vlade Neven Mimica odlazi u Bruxelles, pa Milanović navodno procjenjuje da tada ni neke druge promjene neće biti pod povećalom javnosti.

Idi na 24sata

Komentari 53

  • dahhmal 28.03.2013.

    Valjda se Jakovini više ni ne radi ubo si lovu kaj je mljekare prodo i zajebo našo si mladu ženu kojoj je ubo mjesto u EU sada može još preostalih tri godine glumit fikus u ministarstvu

  • tessa 10 28.03.2013.

    Nisu šume i vode niti od Jakovine niti od Zmajlovića, to je naše i nek se ne ponašaju kao da je to njihovo privatno vlasništvo!!!

  • sestro 28.03.2013.

    mora da će zmajlović na kurs kod ex ministra ostojića na obuku-

Komentiraj...
Vidi sve komentare