To je to što me zanima!

'Milanović je bježao od pitanja Perković kao vrag od tamjana'

Predsjednik stranke Desno Anto Đapić prokomentirao je sinoćnju debatu Andreja Plenkovića i Zorana Milanovića i rekao kako je Milanović izbjegavao pitanje "lex Perković"
Vidi originalni članak

Domovinska koalicija koju čini nekoliko desnih stranaka, u subotu je u Zadru predstavila svoj program reforme pravosuđa. Pero Kovačević je iznio nekoliko konkretnih točaka toga programa, jer je, kako je rekao reforma pravosuđa preduvjet za sve ostale reforme. Stoga predlaže pravosudnu i financijsku lustraciju koje bi trebale rasvijetliti pretvorbeni i privatizacijski kriminal.

Predsjednik stranke Desno Anto Đapić tome je dodao kako treba provesti sveobuhvatnu lustraciju.

- Gledajući sinoćnju debatu, Zoran Milanović je bježao kao vrag od tamjana od pitanja "lex Perković" - rekao je Đapić. Dodao je kako je SDP odgovaran što nisu otvoreni dosjei Udbe, istaknuvši ni da HDZ nije htio još 1997. podržati njegov prijedlog lustracije.

- Plenković je morao sinoć izravnije govoriti o Srbu, Barešiću i pozdravu 'Za dom spremni'. To je poklik pod kojim su ginuli najbolji sinovi za ideale slobodne i neovisne Hrvatske - rekao je Đapić. Zaključio je kako bi kriminalizacija tog pozdrava još više podijelila hrvatski narod.

Idi na 24sata

Komentari 62

  • listovača 14.08.2016.

    Kada to kaže lik koji je HSP prodao i predao adezeju to se zove smozadovoljavajuća umotvorina mase 150-180 kg.

  • hrvatska u srcu 13.08.2016.

    čuj ti debelobradog!! on najpametniji a njegovi glasovi će se brojati na prste

  • lotus_1 13.08.2016.

    Tebe nije bilo godinama. Od čega si se skrivao?

Komentiraj...
Vidi sve komentare