To je to što me zanima!

'Milanović je zagušio javni prostor i spustio razinu političke komunikacije na nikad niže'

Što se tiče istupa predsjednika, teško je misliti da Milanović može nekoga iznenaditi, kaže Božinović. Naglasio je kako je HDZ vodio državu u više kriza no što se moglo zamisliti da može zadesiti jednu vladu
Vidi originalni članak

Davor Božinović bio je goste HRT-ove emisije Nedjeljom u dva. Govorio je o tome kako se HDZ priprema za skore izbore, o teškoj verbalnoj artiljeriji koja se koristi u izbornom prepucavanju te o problemu nelegalnog ulaska izbjeglica u Hrvatsku.

- Izbori su uvijek bili festival demokracije, gdje se stranke trebaju natjecati sa programima, a predsjednik je zagušio javni prostor, ali je i spustio razinu političke komunikacije na nikad niže razine - rekao je Božinović. 

Što se tiče istupa predsjednika, teško je misliti da Milanović može nekoga iznenaditi i činjenicom datuma izbora i to da je ušao Grbinu na konferenciju za novinare, i rekao ti više ne igraš, sada sam ja taj.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

'TREBA UTVRDITI OKOLNOSTI' Davor Božinović o Turudiću: Dva metka na jedan cilj, očito se radi o namjernom propucavanju

- Cijelo se vrijeme suzdržavam i osoba sam koja poštuje institucije. Ja sam kada je on otvorio pitanje migracija i rekao kako bi on bolje, odgovorio i tu nema kalkulacije - kazao je.

Rekao je i kako je HDZ sve ovo vrijeme vodio državu u više kriza no što se moglo zamisliti da može zadesiti jednu vladu.

Idi na 24sata

Komentari 57

  • Miške 25.03.2024.

    Mucavi milicajac

  • Luna777 24.03.2024.

    Božinović je kao Jeremija iz Alana Forda. I on nam je ministar unutarnjih poslova?!?

  • Luna777 24.03.2024.

    Ako je i zagušio javni prostor, s HDZ-ovcima se drugačije ne može.

Komentiraj...
Vidi sve komentare