To je to što me zanima!

'Milanović me tražio da primim njegovog brata na razgovor...'

Bivša ministrica zaštite okoliša i prirode, Mirela Holy otkrila je da ju je bivši šef, premijer Zoran Milanović tražio da na razgovor primi njegovog brata Krešimira...
Vidi originalni članak

Gotovo tri godine nakon što je napustila Vladu i prestala biti ministrica zaštite okoliša i prirode, Mirela Holy otkrila je da ju je bivši šef, premijer Zoran Milanović tražio da na razgovor primi njegovog brata Krešimira

Njega je tada zanimao projekt gospodarenja otpadom i izgradnja kanala Pag - Košljun čime bi zemljište bilo prenamijenjeno u građevinsko za vile s privatnim privezištem za jahte, piše Tportal.

Holy kaže kako je Krešimira Milanovića primila na razgovor, ali mu je i kazala kako će Studija utjecaja na okoliš (SUO), kako stvari stoje, biti odbačena jer nisu ispunjeni temeljni zakonski prostorno planski preduvjeti. 

O svemu tome nije do sad imala potrebu govoriti jer je do sad to nitko nije pitao te nije smatrala da je to pitanje koje treba iznositi u javnost, kazala je. Premijer ju je samo zamolio da primi njezinog brata na razgovor, istaknula je Holy.

- Nije vršio pritisak na mene u smislu donošenja odluka o projektima o kojima se njegov brat interesirao - rekla je.

Idi na 24sata

Komentari 144

  • jorgovanjorgovan 27.06.2015.

    Holi kasno palis, sto to nisi dokumentirala,sad se sjetila srami se

  • Havanaisback 26.06.2015.

    mirela holy sve nas puno voli

  • VIC3148 26.06.2015.

    "Premijer ju je zamolio da primi NJEZINOG bratana razgovor, rekla je Holy. - hej novinari NJEZINOG ili njegovog. Pismenosti novinarska!?

Komentiraj...
Vidi sve komentare