To je to što me zanima!

Milanović na Facebooku: 'Obrana institucija više nije dovoljna, moramo ih osloboditi'

Izađimo i glasujmo za one koji obećaju da neće nikada ići s Plenkovićem i HDZ-om, napisao je Milanović
Vidi originalni članak

Prvi korak je micanje Plenkovića i njegovih jataka s vlasti, napisao je u subotu ujutro na Facebooku Zoran Milanović. 

- Kao Predsjednik hrvatske Republike bio sam brana potpunoj okupaciji ne samo diplomacije, vojske i tajnih službi, nego i hrvatskog društva. Govorio sam i ukazivao na sve nepravde i lopovluke, na kršenja Ustava i zakona - napisao je Milanović. 

'GUKNI GOLUBE' Butković: Dobro jutro, Zorane, nema spavanja sve dok mi ne odgovoriš na moja dva pitanja

Dodaje i kako obrana institucija više nije dovoljna. 

- Ja sam izašao iz zone komfora i krenuo. Krenite i vi! Nemojte više dopuštati da nam otimaju budućnost i smiju nam se u lice. Ovo je naša zemlja, najbolja i jedina koju imamo. Zemlja za koju se vrijedi boriti - kaže Milanović.

NASTAVAK PREPUCAVANJA Milanovićeva nova objava: 'Glasuj za sve samo za HDZ, NE! I one koji idu sa HDZ-om'

Ponovio je i kako je jedan od njegovih koraka Vlada nacionalnog spasa. 

- Zato izađimo i glasujmo za one koji obećaju da neće nikada ići s Plenkovićem i HDZ-om - zaključio je Milanović. 

Idi na 24sata

Komentari 105

  • dahvaul 14.04.2024.

    Milanoviću da si dao ostavku i stao na čelo to bi bio potez i vjerujem da bi tako dobio jako puno glasova.Ali ovakvim kalkuliranjem si dokazao da si samo sitan špekulant bez muda.I sad kaj veliš nemrem ništ uzimat ko ozbiljno jer si mi pao i ko čovjek i jo političar.

  • lovro890 14.04.2024.

    Sram vas bilo svih vas. Ustav koji je nastao na zlu kao i ustavi svih nepriznatih zemalja koji su priznati samo i isključivo da se dogovoreni bratoubilački pohod zaustavi NE SMIJE se poštovati jer poštivanje zla i takvog papira vodi ka tiraniji zar nije dosta da imamo zlo na balkanu, balkanske tvorevine koje se raspadaju i gase u mržnji na kojoj su i nastale pogotovo HRV I SRB jos da se i Ustav koji ne vrijedi ništa poštuje, takav covjek je zlo koji zlo poštuje. A svi vi koji glasate za ubojice koji kuhaju ratove i opet će zaratiti i svi vi koji govorite pozitivno o HDZ i tim ustašoidnim ljudima u HRV ili četnicima u SRB kojima je mjesto vani po Americi i Kanadi i tamo nek se goje u mržnji DAO BOG da nikad sreće ne imali. MILANOVIĆ je jedini spas da se uništi zlo. Osoba poput Plenkovića koja je toliko nanijela štete ovoj zemlji toliko ministra smjenila i uništila ljude. Ako želite svojoj djeci ZLO i ubijanje svakog dana po skolama po ulicama i ako zelite put u novi rat koji nam slijedi ako dođe zlo i ubojice na vlast predvođeni HDZ vi niste ljudi nego MONSTRUMI kojima je mjesto izvan naše zemlje i kojima će biti jednog dana kad dodu celicni pojedinci predsjednici koji ce reci dosta ovom zlu i stvoriti zajednistvo i pravu istinsku demokraciju, a to je potpuna sloboda za razumne i poštene, a teška nesloboda za zlo zato se opametite GLAS za Milanovića je glas za sebe svoju obitelj svoju djecu jer to je ZA SADA jedina osoba koja tom zlu može reći dosta!!!

  • PeroZagreb2023 13.04.2024.

    Neće biti neobično da jednom zasjedne na tribinu i zajedno zapjeva sa Dodikom, svojim najvećim prijatelji, jer drugih nema. Jadni moj Milojče Zoranić!

Komentiraj...
Vidi sve komentare