To je to što me zanima!

Milanović o stanju u Hrvatskoj: Godina je počela eksplozivno!

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Unatoč eksplozijama po Zagrebu čvrsto sam uvjeren da je Zagreb siguran grad kao što je bio i u vrijeme moje mladosti, rekao je Milanović na predsjedništvu SDP-a
Vidi originalni članak

Na prvoj ovogodišnjoj sjednici Predsjedništva SDP-a predsjednik stranke Zoran Milanović komentirao je stanje u državi, a započeo je riječima kako je godina počela eksplozivno. 

- Unatoč eksplozijama po Zagrebu čvrsto sam uvjeren da je Zagreb siguran grad kao što je bio i u vrijeme moje mladosti - rekao je Milanović. 

Milanović je rekao da ga uz SDP-ove prostorije vežu velike uspomene. 

- Sjećam se da su prije pet i pol godina, dok sam se pripremao za poziciju predsjednika stranke, rekao da ću SDP voditi kao otvorenu stranku, otvorenih ljudi, u otvorenom društvu. Ta rečenica i dan danas vrijedi - kaže Milanović. 

'Lokalni izbori ne smiju zasjeniti stanje u državi'

Istaknuo je da, iako je ovo izborna godina, lokalni izbori ne smiju zasjeniti puno važnije stvari, odnosno stanje kakvo vlada u državi, te rad na gospodarskoj stabilnosti. Dodao je kako je SDP pokazao da poštuje autonomiju lokalne samouprave i da se središnjica u 99 posto slučajeva ne miješa u lokalne poslove. 

- Cilj je pobijediti na izborima ali put do tog cilja nije pravocrtna linija - rekao je premijer i ovu godinu nazvao godinom izazova. 

'Nitko nema jasan odgovor kako dalje, ali nemamo izgovora'

- U Hrvatskoj danas ni najveći politički autoriteti nemaju jasan odgovor kako dalje, no Hrvatska više nema izgovora - rekao je Milanović, te zaključio kako je stanje u Hrvatskoj relativno stabilno u usporedbi sa zemljama koje nas okružuju.

Idi na 24sata

Komentari 282

  • slr 14.01.2013.

    uuuuuu dolje s takvom vladom i vođom,nesposobna,svadljiva ,proturjecita i neozbiljana treba Milanovicu skinuti 50%place i svim drzavnim sluzbenicima pa da vidim ocete pricati da je grad siguran i da ze u zagrebu dobro zivi.ovo se vise nemoze ni nazvat prezivljavanje teror i mucenje vlada robovlasnik a mi robovi

  • mirona 14.01.2013.

    kad ste vi bili mladi ptice su cvrkutale zagrebom a sada rasprskavajuci predmeti???????????

  • pero_ 13.01.2013.

    Nesposoban i lazljivac.

Komentiraj...
Vidi sve komentare