To je to što me zanima!

'Plenkovićev ministar izgubljen je čovjek. Stavi uniformu, kapu, uzme demižonku i priča nešto'

Teško je kontrolirati nebo sedam dana u tjednu. To vjerojatno ne radi nitko. To kao što je slučaj s ovom besposadnom letjelicom, pitanje je tko bi to u realnom vremenu uspio oboriti, kaže predsjednik
Vidi originalni članak

Predsjednik RH i vrhovni zapovjednik OS RH Zoran Milanović sudjeluje danas na obilježavanju 30. obljetnice osnutka i djelovanja 93. Krila Hrvatskog ratnog zrakoplovstva (HRZ) u Zemuniku. Ranije je bio i u Splitu na obilježavanju 31. godišnjice osnutka Specijalne jedinice policije BATT SPLIT.

POGLEDAJTE VIDEO: 

- Teško je kontrolirati nebo sedam dana u tjednu. To vjerojatno ne radi nitko. To kao što je slučaj s ovom besposadnom letjelicom, pitanje je tko bi to u realnom vremenu uspio oboriti. To što se Vučić hvali, vjerojatno ni oni to ne bi mogli oboriti - rekao je Milanović.

Kritizirao je otkrivanje detalja iz istrage.

KOLUMNA: TOMISLAV KLAUŠKI Vojska politici služi samo za paradu, politiziranje i svađanje. Kao i oko ovog nesretnog drona

- O ovome se ne govori dok nisi siguran što se dogodilo. Srećom, nitko nije nastradao - rekao je. 

- Istragu vodi obavještajna pukovnija, pobogu. To ne može raditi ni DORH ni policija, jer nemaju ta znanja. To je vojska. Elementarna građanska odgovornost je da se o tome ne lupeta. Plenkovića držim ipak razumnim. Njegov ministar je potpuno izgubljen čovjek. Dođe tamo, stavi si uniformu s prezimenom, lovačku kapu, demižonku i priča nešto - poručio je i dodao kako je Hrvatska i dalje jedna od najsigurnijih država. 

- Kad su ovakve istrage, izvidi, ispitivanja u tijeku, pričekaš dok ne bude crno na bijelo. O tome ne govoriš ni ako si kemičar i balističar, a pogotovo ne ako si lažni doktor znanosti - rekao je. 

- Vijeće za nacionalnu sigurnost nije operativno tijelo, to je tijelo koje donosi određene strateške odluke i ono se sastaje kad treba. Nije permanentno radno tijelo. Evo, sad se nešto dogodilo i sad ćemo se naći, ali to je vrlo uzak format. Ja kad imam brifinge, imam ga u širem formatu, jer dolaze eksperti. Vijeće se sastoji od nekoliko državnih čelnika, koji tamo razgovaraju i donose odluke i usklađuju stavove oko nekoliko ključnih pitanja, ali ne bave se dronovima koji su zalutali u Hrvatsku i srećom nisu nikoga ubili - rekao je Milanović.

Milanović: Bosna i Hercegovina je aberacija i poremećaj

 Bosna i Hercegovina je aberacija i poremećaj koji je takav već 25 godina zbog "europskih komesara", kazao je u Zemuniku novinarima Zoran Milanović. 

Hrvatski je predsjednik rekao i da ga za to "ne bi bila briga, da nije na hrvatskoj granici".

"Ali jest na hrvatskoj granici. I još tko za vraga tamo živi 500 tisuća Hrvata. E pa... Da nas se tiče, tiče nas se, mene barem“, kazao je Milanović novinarima u Zemuniku, odgovarajući na pitanje o stanju u BiH. 

Milanović je ponovio da se bez Srba i njihovih predstavnika ne može postići dogovor u Bosni i Hercegovini. Smatra da bosanskohercegovačkim Hrvatima trenutno probleme stvaraju "određene bošnjačke elite", a ne tamošnji Srbi.

"To je činjenica. Tko se sada mislio, onako ekspres na brzaka napiti krvi Srbima krivo razmišlja", kazao je.

"Srbi su valjda shvatili u kakve bedastoće su se uvukli i da su Rusima obična fusnota. Ništa ne oni ne znače Rusiji", poručio je Milanović, dodavši da će Srbi shvatiti da je za njih korisno ući u Europsku uniju, ali ne i u NATO, što je "nepotrebno".

Idi na 24sata

Komentari 89

  • zvone zvone 15.03.2022.

    Milanovića je bolje izgubit nego naći

  • lukastio 15.03.2022.

    Kad bi slušali Milabovića onda nebi bilo atimskih bombi nad Hrvatskom,a slušajući izdajicu Plenkija koji dovodeći francuske Rafale,samo skreće pozornost Putina na nas,a Fancuzima pomažemo da se ne ratuje na njihov teritorij već na naš.Ipak narod od 3.5 miliona stanovnika je nebitan za Evropu pa se može žrtvovat.Ali oni preživjeli Hrvati pa taman ih ostalo 3 moraju suditi svojim krvnicima-Plenkiju i HDZ- eovskim izdajicama.

  • Real_Madrid81 15.03.2022.

    Tooo Zoki udri po komarcima💪

Komentiraj...
Vidi sve komentare