To je to što me zanima!

Milanović: Očekujemo da će za nas građani namjerno glasati

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Šef SDP-a je u vlaku za Križevce rekao kako je žalosno da su željeznice toliko lošije od cesta te da se upravljački sustavi u HŽ-u nisu mijenjali već godinama
Vidi originalni članak

Kukuriku koalicija svoju službenu kampanju počela je putovanjem vlakom u četvrtak ujutro iz Dugog Sela. Predsjednik SDP-a Zoran Milanović u vlaku je sjedio sa Silvanom Hreljom, Dragicom Zgrebec i Zvonimirom Mršićem. 

- Kampanju smo započeli vlakom kako bi se uvjerili da su Hrvatske željeznice baš u suprotnom stanju od naših autocesta. Koridor od Rijeke preko Zagreba, Križevaca i Koprivnice do mađarske granice će nas povezati sa srednjom Europom - kazao je Milanović. Dodaje i kako je vožnja vlakom uvijek lijepa te da je žalosno kako su željeznice toliko lošije od cesta. Kaže da je žalosna i činjenica kako se upravljački sustavi u HŽ-u nisu mijenjali 20 godina. Milanović ističe kako očekuje da će građani njih izabrati namjerno, a ne slučajno na izborima. 

Članovi Kukuriku koalicije stigli su oko 11 sati u Križevce, gdje su posjetili tvornicu cipela Lora.

Idi na 24sata

Komentari 21

  • Brčak 17.11.2011.

    Moj Milanoviću u prevodu ni vi nemate program ali možda pobijedite jer su ljudi razočarani HDZ-om.

  • rezucka 17.11.2011.

    Milanoviću,Zgrebcova ti kvari kampanju!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  • 17.11.2011.

    Stiže spas u zadnji čas. Gospodarski rast je u kolapsu, sve više je nezaposlenih. Korupcija i HDZ osiromašili su hrvatske građane. Konačno da vlast u Hrvatskoj na izborima preuzmu stranke poštenih i moralnih ljudi. Bit će puno bolje. Milanović je pošten i odgovoran političar i zna što radi, a ima i bazu moralnih i odgovornih ljudi.

Komentiraj...
Vidi sve komentare