To je to što me zanima!

Milanović 'osjetio krv': SDP je spreman preuzeti odgovornost

Pokazalo se da Vlada i fiktivna parlamentarna većina ne funkcioniraju. Hrvatska se nalazi u ozbiljnoj političkoj krizi zbog koalicije koja nije sposobna donositi zakone, navodi Milanović
Vidi originalni članak

Čini se kako je Zoran Milanović, predsjednik SDP-a i bivši premijer, 'osjetio krv' i krenuo u 'napad'. Na Facebooku je ponovno objavio rečenicu koju ponavlja praktički od kada je SDP prešao u oporbu. Navodi da je SDP spreman u svakom trenutku preuzeti odgovornost za zemlju.

Objavu prenosimo u cijelosti:  

'Situacija u Saboru pokazala je da Vlada i fiktivna parlamentarna većina ne funkcioniraju. Hrvatska se nalazi u ozbiljnoj političkoj krizi zbog koalicije koja nije sposobna donositi zakone. SDP je spreman preuzeti odgovornost za vođenje zemlje i nastaviti raditi tamo gdje smo stali'.

 

Idi na 24sata

Komentari 464

  • mily 14.05.2016.

    i baš sad kad bi trebali biti ujedinjeniji nego ikad vi pravite prepucavanja unutar stranke. Nije vam to karta vincente za sigurno preuzimanje vlasti

  • JO 14.05.2016.

    Da država ne funkcijonira je u pravu ,imamo tri premijera a ni jedan nema vlast !

  • Kamocemo9 14.05.2016.

    U pravu 100%. Kako ih istina pogada, digli se na zadnje noge u uvredama .....Svaka mu cast. Covjek ima svoj stav, nema dlake na jeziku, govori istinu koliko god se vi pjenili. .... Znam kome odgovara. Hrvatima sa Domovnicom koji su za ciste racune, bez fige u džepu, koji Hrvatsku nose u srcu a na na celu ili u novcaniku.

Komentiraj...
Vidi sve komentare