To je to što me zanima!

Milanović: Ova Vlada će durati do zadnje minute

Ekskluzivno za 24sata Express: Šef SDP-a kaže da su ovo 'zvjezdani trenuci, trenuci slave za HDZ'. Smatra da HDZ ne želi novu podjelu karata
Vidi originalni članak

Govoreći o novim izborima šef SDP-a da će ova Vlada durati do zadnje minute, dokle god bude mogla jer se ne želi odreći 'zvjezdanih trenutaka, trenutaka slave'. Kaže kako je SDP, kad je nastupila kriza, nudio da se ponovno podijele karte i da se građanima ponudi koncepcija izlaska iz nje, međutim Vlada je to odbila.
- Ne žele riskirati, ići će ovako do kraja, pa dokle dođe - rekao je Zoran Milanović. Smatra kako je ovo do sada najveća kriza u razdoblju nakon rata, no smatra da nije usporediva sa situacijom 1992. godine kada je pad bio 25 posto. Smatra da Vlada nije dobro analizirala stvarno stanje u državnim financijama, te da samo zamagljuju realno stanje.
Što predsjednik SDP-a misli o slučaju Hypo banke, prosvjedima u Varšavskoj, oglašavanju na HTV-u, novom rebalansu proračuna i vladavini premijerke Kosor, pročitajte u novom broju 24sataExpressa!

Idi na 24sata

Komentari 28

  • branjo 28.08.2010.

    Kad citamk ove komentare Milanovicevih izjava, a i količinu mržnje prema jedinom pametnom polotičaru ( Čačiću) stvarno mislim da bolje od Jace i Šukija nismo ni zaslužili.

  • dssddssdsfggdsw 28.08.2010.

    Milanović je kukavica i profiter, nikad ovakvog čovjeka za lidera, gori je od HDZ-ovca

  • blondboy 28.08.2010.

    Zoki bome odlicno izgleda¨!

Komentiraj...
Vidi sve komentare