To je to što me zanima!

Milanović posjetio Inkluzivnu kuću: 'Nisam ni slutio što me tu čeka. Ovo je plemenito i lijepo'

Milanović će sudjelovati i na svečanoj sjednici valpovačkog Gradskog vijeća u povodu obilježavanja Dana Grada Valpova. Predviđeno je prigodno obraćanje predsjednika Republike
Vidi originalni članak

Predsjednik Republike Zoran Milanović posjetio je Inkluzivnu kuću Zvono, a zatim i Rehabilitacijski i radno-okupacijski kamp Citadela. Udruga Zvono pruža pomoć roditeljima djece i mladih s teškoćama u uključivanju u sustav socijalne skrbi i odgojno-obrazovni proces. 

Milanović je rekao kako se ovakve usluge i okupljanja puno lakše rješavaju u Zagrebu i Rijeci te poručio da ovakvu vrstu aktivizma nije vidio u tom dijelu Hrvatske. 

DŽAFEROVIĆ TVRDI: 'Milanovićeve izjave su ispod svake državničke razine'

- Ljudi su se okupili prije 18 godina i sad zapošljavaju preko europskih projekata preko 40 ljudi, manje ili više kvalificiranih, i pružaju pomoć ljudima s poteškoćama, invaliditetom, u razvoju. Plemenito, lijepo i vrlo inteligentno osmišljeno - rekao je i dodao kako nije ni slutio što ga ovdje čeka, prenosi HRT

Milanović će sudjelovati i na svečanoj sjednici valpovačkog Gradskog vijeća u povodu obilježavanja Dana Grada Valpova. Predviđeno je prigodno obraćanje predsjednika Republike. 

Idi na 24sata

Komentari 5

  • croarmy47 07.12.2021.

    Joj, da cujemo jos i "prigodno" obracanje Milanovica,

  • croarmy47 07.12.2021.

    Ovog Milanovica vodaju ko medu na lancu po sajmovima, gdje ima za popit i pojest tu je Zoro, onako da se ne baci, kud sutra?

  • 07.12.2021.

    A nakon svečane sjednice , zna se .Krkanje i cuga.

Komentiraj...
Vidi sve komentare