To je to što me zanima!

Milanović bodri vatrene, ručao je s predsjednicom Rousseff

Prije ručka premijer se susreo s predsjednikom FIFA-e Seppom Blatterom s kojim je razmijenio nekoliko rečenica, a zajednička fotografija objavljena je na Twitteru
Vidi originalni članak

Uoči svečanog otvaranja Svjetskog nogometnog prvenstva u Sao Paulu, predsjednik Vlade Zoran Milanović sudjelovao je na svečanom ručku što ga je predsjednica Brazila Dilma Rousseff organizirala za sve šefove država i vlada koji su stigli na otvaranje Svjetskog nogometnog prvenstva. Na ručku je bio i glavni tajnik Ujedinjenih naroda Ban Ki-moon. 

Prije ručka premijer se susreo s predsjednikom FIFA-e Seppom Blatterom s kojim je razmijenio nekoliko rečenica, a zajednička fotografija objavljena je na službenom Twitteru Vlade.

Milanović će danas pratiti ceremoniju otvaranja Svjetskog nogometnog prvenstva i utakmicu između reprezentacija Hrvatske i Brazila na stadionu "Arena do Sao Paulo - Corinthians", u društvu predsjednice Brazila i glavnog tajnika UN-a.

Idi na 24sata

Komentari 69

  • macakani1403 13.06.2014.

    Ja danas necu rucati, vec negdje oko 17h da spojim rucak I veceru. Mora se pristediti, da se od necega plati ovo njegovo salaplastenje po Brazilu.

  • torovk 13.06.2014.

    Alo Zoky pa to igra Hrvatska a ne Partizan Beograd..

  • It's kišing 13.06.2014.

    Bilo bi sramota da predstavnik Hrvatske koja otvara svjetsko prvenstvo nije bio na otvaranju... Po meni bi bilo logičnije da je išao Josipović, ali dobro, bitno da je netko od ovih iz vrha otišao...

Komentiraj...
Vidi sve komentare