To je to što me zanima!

Milanović rezultate dočekuje 'opuštenije nego ikad prije'

Predsjednik SDP-a glasao je u nedjelju sa suprugom na biračkom mjestu u Kranjčevićevoj ulici u Zagrebu, a nakon glasovanja novinarima je kazao kako izborne rezultate dočekuje opuštenije nego ikad prije.
Vidi originalni članak

- Najopuštenije ikad, od 2007., od kada sam na čelu stranke, smireno. Napravili smo sve, pokazali da smo kompetentni, srčani, a dalje je na narodu, odgovorio je Milanović na pitanje u kakvom raspoloženju dočekuje rezultate prvih izvanrednih izbora u Hrvatskoj.

Prisjetio se i terorističkih napada u SAD-u prije 15 godina, kazavši kako je tada bio u Washingtnu, svega nekoliko stotina metara od Pentagona u koji je udario avion.

- Svaki put se sjetim tog dana. Prošlo je 15 godina, a danas očekujem ljepši dan od toga, onaj je bio grozan, rekao je Milanović.

Novinare je zanimalo i hoće li biti odgovoran ako izborni rezultati njegove Narodne koalicije ne budu u skladu s očekivanjima.

- Uvijek sam ja odgovoran za sve. Kad pobjeđujemo, pobjeđujemo čisto i uvjerljivo, svi su zaslužni, a kada nije tako, onda sam kriv ja. To je teret koji nosim, za razliku od nekih drugih, uzvratio je Milanović.

Pred osnovnom školom u kojoj je glasovao Milanovića su dočekali kartonski likovi Tita i Franje Tuđmana koje je tamo postavila redakcija "24 sata", a on se nakon obraćanja novinarima s njima slikao.

Ostavite poruku budućoj vladi

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 57

  • user_130878 11.09.2016.

    E sta nije udario avion

  • 11.09.2016.

    Da, nada je dobar doručak ali je loša večera.

  • kozaribok 11.09.2016.

    37% LJUDI IZIŠLO NA IZBORE DO 16H.To je samo dokaz da nas većinu boli racku za njih i za njihove laži i prijevare.Trebamo im početi iskazivati neposluh na svakom koraku,a i dejstvovati po njima kao i naši Riječani

Komentiraj...
Vidi sve komentare