To je to što me zanima!

Milanović s Izetbegovićem razgovarao o odnosima dviju država te Bošnjaka i Hrvata

Predsjednik Milanović i Izetbegović razgovarali su o odnosima Republike Hrvatske i Bosne i Hercegovine, prije svega o odnosima bošnjačkog i hrvatskog naroda te potrebi poboljšanja odnosa
Vidi originalni članak

Predsjednik Republike Zoran Milanović razgovarao je u utorak s Bakirom Izetbegovićem, predsjednikom Stranke demokratske akcije (SDA) iz BiH o odnosima između dviju država te bošnjačkog i hrvatskog naroda, priopćio je Ured predsjednika.

SASTANAK U ZAGREBU Milanović primio bokeljske Hrvate: Razgovarali o položaju i očuvanju tradicije u Crnoj Gori

- Predsjednik Milanović i Izetbegović razgovarali su o odnosima Republike Hrvatske i Bosne i Hercegovine, prije svega o odnosima bošnjačkog i hrvatskog naroda te potrebi poboljšanja odnosa dvaju naroda u skladu s Daytonskim sporazumom - stoji u službenom priopćenju.

Izetbegović također obnaša dužnost predsjedavajućeg Domom naroda Parlamentarne skupštine Bosne i Hercegovine.

Vodili smo vrlo otvoren razgovor o odnosima Bosne i Hercegovine i Republike Hrvatske, te o međusobnim odnosima Bošnjaka i Hrvata. Zajednički je ocijenjeno da odnosi dviju država i dva naroda imaju izuzetnu važnost, te da se moraju unaprjeđivati kroz dijalog na ravnopravnim osnovama i u obostranom interesu, napisao je Izetbegović na Twitteru i dodao da su razgovarali i o odnosima u regiji.

 

Idi na 24sata

Komentari 12

  • intellectus1 29.09.2021.

    Je li sada MIlanović uz pomoć mesića i orsata miljenića definitivno potvrdio da je Hrvatska bila agresor na bih,, što je sa vesnom pusić, čudna banda?!

  • 29.09.2021.

    Koji skup umisljenih na istom mjestu

  • Viribus_1 29.09.2021.

    Gospodine Milanovicu a sto na sve to kazu veliki prijatelji Covic i Dodik. Bez nji dvojice razgovori bilo kakvi sa Bosnjacima nemaju tezinu. Uvijek je zadnja Coviceva. Tako da vam je svaki razgovor bio suvisan.

Komentiraj...
Vidi sve komentare