To je to što me zanima!

Milanović: SDP je krenuo u kampanju iz Koprivnice

Čelni čovjek SDP-a Zoran Milanović kaže kako će kao premijer prvo pogledati u državnu blagajnu i utvrditi imena odgovornih za manjak novca
Vidi originalni članak

“Seljaci” su čvrsti oslonac HDZ-u, zajedno vrlo dobro vode politiku koja Hrvatskoj samo šteti i zato ne želimo surađivati s njima, rekao je u subotu u Koprivnici predsjednik SDP-a Zoran Milanović.
- SDP kreće u kampanju iz Koprivnice jer je HDZ u nju ušao najavom ukidanja dijela kriznog poreza - najavio je Milanović na sastanku s koprivničkim članstvom.
Koprivnički gradonačelnik i član predsjedništva SDP-a Zvonimir Mršić naglasio je da je proračunski manjak 20, a ne 12 milijardi kuna kako to Vlada tvrdi.
Na ministra financija Ivana Šukera sasuo je drvlje i kamenje zato jer, tvrdi Mršić, kamate na kredite koje država uzima u inozemstvu nisu osam nego 17 posto.
- Šuker to proglašava uspjehom. Svakog dana je sve deblji i živi k’o bubreg u loju, a hrvatski narod sve više trpi. Ako se vlast na državnoj razini ne promijeni, bit ćemo sobarice i recepcioneri u svojoj državi - kazao je Mršić. Kada bi sutra bili izbori i SDP pobijedio, a on postao premijer, Milanović je kazao da bi prvo utvrdio stvarno stanje u državnoj blagajni i imena odgovornih za manjak novca.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • nicijisin49 13.03.2010.

    Dolazak oporbe bolje receno SDP je gotova stvar no tek tada ce se poceti dogadjati dramaticni socijalni i politicki lomovi. Bolne i radikalne reforme su neizbjezne, socijalne ce frustracije dramaticno porasti a porazeni i beskrupolozni HDZ ne ce birati sredstva da destabilizira novu vlast. Kosor nema liderskih kapaciteta za takav tip borbe bas kao ni Julija Timosenko u Ukrajini, no mozda naglo uskrsne dr Ivo kojega velik dio desnice jos uvijek percipira kao jakog vodju.

  • plavi cvijet 13.03.2010.

    SDP je 20-tak godina ili u opoziciji ili na vlasti. Mogli ste puno napraviti da ste htjeli. Važnije je bilo staviti svoje ljude u dogovoru sa HDZ-om na ključne pozicije, nadzorne odbore, uprave i sl. nego poboljšati ekonomsku situaciju ovom narodu ili štititi imovinu ove države. 20-tak godina, da li Vi znate koliko je to i što se sve može napraviti za to vrijeme? Čemu uopće i služi opozicija na kraju krajeva? Ja mislim da zbog svega što se događalo u ovoj državi, jedino štitite leđa HDZ-u.

  • konjica 13.03.2010.

    *** Izbrisano zbog nepoštivanja pravila *** Admin

Komentiraj...
Vidi sve komentare