To je to što me zanima!

Milanović: Sve oko premjera i ministra zaudara na već viđeno

Pred premijerom Andrejom Plenkovićem i ministrom uprave Lovrom Kuščevićem, je tjedan odluke. O zlatnim pašnjacima Lovre Kuščevića na Facebooku se oglasio i predsjednički kandidat Zoran Milanović.
Vidi originalni članak

O 'zlatnim pašnjacima' ministra uprave Lovre Kuščevića na Facebooku se oglasio i predsjednički kandidat Zoran Milanović

- Sve ovo oko aktualnog premijera i njegovog ministra jako 'vjerodostojno' zaudara na već viđeno. Slučaj gašenja obiteljske tvrtke iz koje je prethodno do srži isisana sva supstanca, a naručitelji i državni proračun prevareni jest priča za sebe i njom neka se bave oni kojima je to u opisu posla. Nadalje, nemam ništa protiv toga da nečija priobalna djedovina, ali i neka druga, jednom postane građevinska zona. Ako je po zakonu i osnovama urbanizma - ok. Samo duboko jalna bića imaju s tim problem. Ali, ako je istina, ponavljam, ako je istina da su Kuščevići kupili obično šipražje od svog sumještanina, da bi to šipražje pravno/političkom alkemijom uskoro postalo pozlaćeno i stostruko vrednije, radi se o nečemu puno gorem. Takvu prijetvornost i vjerolomnost treba kazniti. Tu se ne radi o običnim, malim ljudskim slabostima - napisao je Milanović.

A pred premijerom Andrejom Plenkovićem i ministrom uprave Lovrom Kuščevićem, je tjedan odluke. Prema najavama u utorak se trebaju sastati koalicijski partneri nakon što je HNS zatražio odlazak ministra Kuščevića iz Vlade. 

Idi na 24sata

Komentari 67

  • patagonija1 08.07.2019.

    Zoki Predsjednik !

  • ZG U SRCU 08.07.2019.

    Zoki! Jesi navcil s tenka skakat? Hej, kad bu tvoj bivsi ministar Zeljko Jovanovic isusil maksimirsku mocvaru? Inace Zoki, pravi si lik, gledal si savske plinske bombase, ko super hik!

  • 08.07.2019.

    Koliko su HDZ skakavci pojeli Hrvatsku? Samo nebo zna. I sada cijeli problem dežurnih trotlova je Milanovićev brat. Kako jadno, bjedno, patetično mizerno, ispod svakog ljudskog dostojanstva. Bijedni dežurnjaci, pazite se salmonele! Na vrućini parizer se ubrzano kvari. Pripremite toaletne papire.

Komentiraj...
Vidi sve komentare