To je to što me zanima!

Milanović: Tko može biti protiv vojnog mimohoda u Zagrebu?

Premijer kaže da ni predsjednica nije protiv vojnog mimohoda u glavnom gradu Hrvata. Na pitanje zašto nije došao na konzultacije odgovorio je 'tempi passati'
Vidi originalni članak

Premijer Zoran Milanović pita se tko može biti protiv vojnog mimohoda za proslavu Dana pobjede i domovinske zahvalnosti i Dan hrvatskih branitelja, 5. kolovoza. 

- Ne mogu vjerovati da netko može biti protiv vojnog mimohoda na Dan pobjede, domovinske zahvalnosti i hrvatskih branitelja u poslijepodnevnim satima u glavnom gradu Hrvata. Tko može biti protiv toga? Mislim, predsjednica nije protiv toga - kazao je u petak novinarima dok je u Trogiru obilazio gradilište mosta kopno - otok Čiovo.

- Tko može biti protiv toga - pitao je novinare, na što su mu oni odgovorili 'netko tko štedi'.

Na pitanje zašto nije došao na konzultacije kod predsjednice Kolinde Grabar Kitarović i odgovorio je na talijanskom 'tempi passati', što znači prošla vremena. 

Premijer tvrdi i da nije točno da se ne želi sastati sa sindikalnim predstavnicima koji mu predbacuju da je sebičan i da ih ignorira.

Idi na 24sata

Komentari 143

  • mestar 18.04.2015.

    Druze milane ja! Jesam protIiv svih parada ali nisam protiv proslave Oluje u Kninu kakova treba bit proslava dvadestogodisnjice napravite sve najbolje sto mozete ali premjestanje proslave iz Knina ne dolazi u obzir!

  • centarfor 18.04.2015.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 5 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • ivicamat 18.04.2015.

    ma nitko..............

Komentiraj...
Vidi sve komentare