To je to što me zanima!

Milanović: Treba nam još četiri godine za stabilizaciju stanja

Bez osam godina stabilnosti i jedne zdrave i racionalne politike nema ničega, rekao je u subotu u Tinjanu premijer i dodao da smo prije toga imali 8 godina vrludanja
Vidi originalni članak

Premijer Zoran Milanović zaključio je u subotu u Tinjanu kako mu je potrebno još četiri godine za stabiliziranje stanja u zemlji. Premijer smatra kako svaka vlast koja je naslijedila Hrvatsku u ekonomskom i fiskalnom stanju kakvo je bilo prije nekoliko godina, treba četiri godine za pravac i smjer te još četiri za stabilizaciju tog stanja.

 - Bez osam godina stabilnosti i jedne zdrave i racionalne politike nema ničega - poručio je Milanović i dodao kako smo prije imali osam godina vrludanja, korupcije i kriminala, prepuštanja države sudbini.

Za novu brojku od preko 300.000 nezaposlenih, premijer je rekao kako su to uobičajena sezonska kretanja nezaposlenosti.

 - Svi su govorili da će broj nezaposlenih prijeći 400 tisuća, ali nije, ni i tristo je previše - kazao je predsjednik Vlade i zaključio kako su to stvari na kojima se radi, te da se ništa ne može preko noći, niti za godinu dana. 

Idi na 24sata

Komentari 386

  • poglavica dugi nos 20.10.2014.

    vama nebi bilo dovoljno ni još 444 godine

  • Herzog(315178) 19.10.2014.

    MIsliš da Vam još treba toliko vremena da sredite Hrvatsku do kraja !

  • dragonbol 19.10.2014.

    on bi još 4 godine, hahaha nisu zaslužili ni 4 dana , nijedan od trenutnih političara. Treba stavit NOVE sposobne ljude...

Komentiraj...
Vidi sve komentare