To je to što me zanima!

Milanovića brišu iz članstva SDP-a jer nije platio članarinu?

Dosad su u tri mjesne organizacije Črnomerec, Trešnjavka jug i Maksimir, izbrisali više od 200 ljudi. Zoran Milanović pripada mjesnoj organizaciji Donji grad
Vidi originalni članak

Zoran Milanović mogao bi biti izbrisan iz članstva SDP-a i to zato što navodno već godinu dana nije platio članarinu, javlja Novi list. Naime, u zagrebačkom SDP-u trenutačno se provodi kampanja masovnog brisanja članova koji dulje od godinu dana nisu uplaćivali članarinu. Dosad su u tri mjesne organizacije Črnomerec, Trešnjavka jug i Maksimir, izbrisali više od 200 ljudi. Milanović pripada mjesnoj organizaciji Donji grad u kojoj još nije počelo brisanje članova, ali bi moglo uskoro početi jer se približavaju izbori za predsjednika Gradskog odbora SDP-a. No to ne znači da će Milanović nužno biti izbrisan, jer dosad se u Zagrebu selektivno brisalo neplatiše članarine.

Idi na 24sata

Komentari 91

  • PRAVILO BROJ 8 15.11.2017.

    hoce li brisati i one iz devedesetih ili ce ih dati na ovrhu

  • neopterecen* 15.11.2017.

    Za očuvanje demokracije, skupimo novce da čovjek može platiti članarinu. Bez njega propada Sdp , propadaju antife, ni krešo nam se neće vratiti, e sada vi dobro promislite koliki bi to bio gubitak?!

  • teta19 15.11.2017.

    Ja u HDZ-u ne placam clanarinu od 1993g. i nisu me izbrisali,a ovi nakon 1god. Ma strasno.

Komentiraj...
Vidi sve komentare