To je to što me zanima!

'Milanoviću, budite ozbiljni i objasnite ljudima što je plan C'

Hrvatskoj prijeti humanitarna katastrofa - može se dogoditi da ćemo imati na desetke tisuća izbjeglica o kojima Hrvatska neće moći skrbiti - kažu u HDZ-u
Vidi originalni članak

Međunarodni tajnik HDZ-a dr. Miro Kovač komentirao Vladin plan C kojim se izbjeglice, nakon zatvaranja mađarske granice, želi preusmjeriti prema Sloveniji.

- Milanoviću, budite ozbiljni i nemojte se igrati s hrvatskom javnošću - objasnite što je to plan C. Hrvatskoj prijeti humanitarna katastrofa - može se dogoditi da ćemo imati na desetke tisuća nesretnih ljudi odnosno izbjeglica o kojima Hrvatska sa svojim resursima neće moći skrbiti. Ponavlja se, dakle, ono o čemu smo govorili prije nekoliko tjedana kada je započela ova izbjeglička kriza. Dakle - kriza upravlja Vladom, umjesto da vlada upravlja krizom! To je nedopustivo - rekao je Kovač.

On je dodao i kako je nedopustivo da je hrvatska vanjska granica, ujedno i vanjska granica EU, nezaštićena.

- Izbjeglice ulaze u Hrvatsku nekontrolirano. Na to smo upozoravali. Očekujemo od Vlade na odlasku da omogući građanima sigurnost i da skrbi o svojim ljudima. Kada već, naime, nije u stanju upravljati krizom - kaže Kovač.

>>>>Kvalitetno donje rublje je preduvjet udobnosti

Idi na 24sata

Komentari 179

  • centurion 18.10.2015.

    plan c je da migranti ostanu u Hr i glasaju za sdp!

  • fredaster 17.10.2015.

    ovi ko vrabci cvrkucu istu pjesmicu !

  • istri 17.10.2015.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 2 lake opomene i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

Komentiraj...
Vidi sve komentare