To je to što me zanima!

'Milanoviću, Vrh Kleka te Veliki i Mali Škoj nisu dva kamena'

Čelnici HDSSB-a ističu kako premijer Zoran Milanović pokazuje elementarno neznanje kada je u pitanju hrvatska povijest i sporazum Tuđman-Izetbegović
Vidi originalni članak

Milanović i Pusić se varaju ako misle da će Sabor ratificirati Tuđmanov sporazum s BiH o granici jer za njega nije potrebno 39 ruku, kako oni misle, nego dvotrećinska većina, a Kukuriku koalicija to u Saboru nema, kažu čelnici HDSSB-a, koji su se oštro pobunili protiv trgovine hrvatskim teritorijem. Ističu kako Milanović pokazuje elementarno neznanje kada je u pitanju hrvatska povijest i sporazum Tuđman-Izetbegović, a za Pusićku se pitaju čija je ona zapravo ministrica vanjskih poslova. 

- Milanoviću, vrh Kleka te otoci Veliki i Mali Škoj nisu dva kamena, a sve i da jesu, kakav si ti premijer kada taj teritorij poklanjaš umjesto da štitiš hrvatske interese! Nisi zato pobijedio na izborima, da trguješ zemljom za koju su se izborili naši branitelji. Hrvatski teritorij ne može biti u kontri za novac Europske unije - kažu Vladimir Šišljagić i Krešimir Bubalo, dodajući  kako bi bilo bolje da smo svih ovih godina inzistirali na naplati ratne štete od strane država koje su nam uništile gradove i sela, a sada traže dio našeg teritorija. Već 20 godina Hrvatska ne rješava probleme s granicama niti o njima pregovara. Sve stoji na već potpisanim privremenim sporazumima. 

- Istovremeno dok Slovenija, BiH te Crna Gora traže svoj dio Hrvatske, mi od Srbije potražujemo 11 tisuća hektara našeg teritorija s druge strane Dunava, to su Kenđija, Vukovarska i Šarengradska Ada, no to pitanje Josipović ne postavlja kada posjećuje srpskog predsjednika. Zar će Milanović i to pokloniti! - ističu u HDSSB-u i poručuju premijeru i ministrici Pusić da poklanjaju i trguju sa svojom imovinom, a ne s Hrvatskom.

Idi na 24sata

Komentari 37

  • meha 04.09.2012.

    ...ovaj hdssb redom galami na sve vlade...a ne nude druga rješenja...sve nebi li se čulo za njih...grrrrr...nitko ne voli bijesne pse

  • General Lee 03.09.2012.

    Sada se moram preseliti u Slavoniju jer su ovi definitivno yaslu\ili moj glas.

  • zvrcko 03.09.2012.

    Najbolje bi bilo kada bi sa svim susjedima ostali u zavadi do stoljeća dvadeset i sedmog.

Komentiraj...
Vidi sve komentare