To je to što me zanima!

Mile Dedaković Jastreb završio u bolnici, pozlilo mu od stresa

Dedaković je trebao govoriti na prosvjedu branitelja u Vukovaru, ali mu je u petak pozlilo te je završio u bolnici. Boluje od dijabetesa tipa 2 i inzulin ne pomaže
Vidi originalni članak

Mile Dedaković Jastreb (59), legendarni zapovjednik obrane Vukovara nije prisustvovao prosvjedu u Vukovaru, jer je u petak završio u bolnici. Dežurna liječnica dr. Violeta Milić potvrdila je za Večernji list da je Dedaković u petak poslijepodne primljen u Kliniku za dijabetes Vuk Vrhovac Kliničke bolnice Merkur u Zagrebu. Šećer mu je varirao od 23 do 27 milimola u litri krvi. Rade mu pretrage kako bi otkrili uzrok hiperglikemije. Rekla je kako uzrok može biti 'sres, infekcija, nediscipliran način života, početak infarka, uopće počeci komplikacija šećerne bolesti'. Dedaković boluje od dijabetesa tipa 2. Već neko vrijeme je na terapiji inzulinom, ali se šećer ne spušta na normalnu razinu.

Njegova supruga Tereza kaže kako mu je pozlilo zbog stresa te je uvjerena da mu se stanje pogoršalo zbog nezadovoljstva nakon hapšenja Tihomira Purde. Dedaković bi u bolnici mogao ostati desetak dana. 

Idi na 24sata

Komentari 79

  • user_46270 31.01.2011.

    Jastreb je istinski heroj Vukovara,a molio bih te da konkretno kažeš što je to On dobio i od koga?Navedi činjenice!Ne znam gdje si bio kad je grmjelo,ali sa nama sigurno nisi.zapovjedniče,želim ti brz oporavak!

  • jožek2 30.01.2011.

    Tog istinskog heroja domovinskog rata naša vlast je prebila na mrtvo, dali je ikad itko za to odgovarao? Sad se pitamo zašto je obolio? Nedaj se Mile svi pošteni Hrvati su uz Tebe.

  • makios 30.01.2011.

    Je..li su nas srbi 60 god,a sada kada imamo svoju državu je*u nas još više i to u grupnjaku s domaćim izdajnicima,a to traje od samog stvaranja države,treba pogledat istini u oči i reći da su izdajnici svi na vrhu od 90 pa na ovamo,u jeku najvećih borbi za državu rade se privatizacije,normalno za jednu kunu,Tudjmanov unuk Dejo otvara banku,dolaze neki Kutle koji postaju vlasnici svega isvačega,Jastrebe starog i mladog optužuju za izdaju Vukovara u kojeg vrhovni zapovjednik nešalje pomoć,najodlikovaniji general je Zagorec,dok Vukovar nema niti jednog generala osim Blage Zadre i to posthumno odlikovanog,ali zato Franjo ima svoje u Zagrebu:Zagoca,barba Luku,Hebranga sve ratnik do ratnika,a onda dolazi drugi izdajnik Stipica što ide u Hag svjedočit protiv svoje zemlje,onda kao treća sreća nam dolazi udbaški sin,a da nikako nesmijem zaboravit i najzaslužnijeg za kopanje po kontejnerima, šefa mafije(HDZ) dr.Ivu Smradanera i njegove vojnike koji i sada trenutno harače,a tko nam dolazi poslije njih tek ćemo viditi,iako mislim niko bolji sve banda koja misli samo na sebe

Komentiraj...
Vidi sve komentare