To je to što me zanima!

Miletić: 'Napadnute su naše volonterke, otete su im liste', Policija: 'Nije bilo nasilja'

Saborski zastupnik i MOST - ovac Marin Miletić objavio je da su kukavički napadnute njihove volonterke koje su kraj Studentskog doma skupljale potpise i da su im otete liste, policija tvrdi da nije bilo fizičkog nasilja
Vidi originalni članak

MOST prikuplja potpise za raspisivanje ustavotvornog i zakonodavnog referenduma kojim bi se regulirao rad Nacionalnog stožera i ukinule covid-potvrde.

UKIDANJE COVID POTVRDA: Most krenuo s prikupljanjem potpisa za referendum: 'Sada je, dragi građani, sve na vama'

Njihovi volonteri raspoređeni su na 1.200 mjesta u Hrvatskoj, a jedno od njih je i kraj Studentskog doma Stjepan Radić u Zagrebu. Prema Facebook objavi Mostovog Marina Miletića, u ponedjeljak su napadnute dvije volonterke koje su upravo na toj lokaciji. Napisao je da im je mladić oteo liste, prijetio i rekao da će Mostovi volonteri dobivati batine.

Kontaktirali smo i PU zagrebačku i pitali o detaljima napada, otimanju lista i prijetnji. 

-  Dobili smo dojavu o incidentu za kojeg nas pitate oko 17 sati i 35 minuta. Nije se dogodio napad, nikakvog fizičkog nasilja nije bilo. Kako za sad stvari stoje, radi se o nesuglasicama, no detaljnije ćemo vas izvijestiti nakon što policijski službenici utvrde okolnosti - rekli su iz glasnogovorništva. 

PRIPREMA SE ZA REFERENDUM Petrov: 'Nisam antivakser. Ja sam cijepio svoju djecu i rekao svojim roditeljima da se cijepe'

 

 

 

 

Idi na 24sata

Komentari 51

  • little John 07.12.2021.

    Izgleda da slabo idu potpisi.

  • Mošsimislit 07.12.2021.

    kme

  • RAVNIK 07.12.2021.

    Dal ce traziti da vojska sa oklopnim vozilima cuva standove,kolike su dnevnice tim volonterima

Komentiraj...
Vidi sve komentare