To je to što me zanima!

Milijan Brkić izjavio da planira upisati i poslijediplomski studij

Milijan Brkić, koji po presudi mora opet upisati zadnji semestar na Visokoj policijskoj školi i pisati diplomski rad dao je intervju za Jutarnji list u kojem je izjavio da namjerava upisati i poslijediplomski studij
Vidi originalni članak

Namjeravam upisati poslijediplomski studij, rekao je za Jutarnji listi zamjenik predsjednika HDZ-a Milijan Brkić. Smatra i da je on samo "sredstvo preko kojega žele naštetiti HDZ-u i budućem predsjedniku Plenkoviću".

U intervjuu za subotnje izdanje Jutarnjeg lista Brkić navodi i da će o detaljima pravne bitke za priznavanje diplome raspraviti s odvjetnikom nakon što mu stigne odluka Stručnog vijeća. Također tvrdi i da nema nikakve afere s posudbom 4,2 milijuna kuna od Prvog plinarskog društva već da se radi o normalnom poslovnom odnosu između dva subjekta. 

Podsjetimo, Stručno vijeće Visoke policijske škole u petak je sazvalo sjednicu Povjerenstva za pokretanje postupka oduzimanja stručnog naziva 'stručni specijalist kriminalistike' Milijanu Brkiću. Kako 24sata neslužbeno doznaje, mora opet upisati zadnji semestar na Visokoj policijskoj školi. Ponovno će morati pisati diplomski rad te ga obraniti. 

Idi na 24sata

Komentari 204

  • ivica969 10.07.2016.

    ovaj bosanac nema nikakvog srama.treba mu trajno zabranit približit se bilo kojoj školi.domoguzni polu rvat

  • 09.07.2016.

    Upisati da, a što dalje? Moglo bi biti opet zabavno, drugi dio farse.

  • lidija bačić 09.07.2016.

    Srednjoškolac koji bude uhvaćen u prepisivanju na državnoj maturi bit će kažnjen s 2 ( DVIJE ) godine zabrane ponovnog izlaska na isti ispit, što znači i dvije godine kasnijeg upisa na fakultet. Razumljivo, srednjoškolci su puno opasniji od Brkića.

Komentiraj...
Vidi sve komentare