To je to što me zanima!

Milinović: Ako me pozovu, pridružit ću se kumicama

Ministar Milinović je rekao da je Holding natječaj za nabavu rashladnih uređaja raspisao tek u utorak. Kaže da je adresa za prosvjede Holding
Vidi originalni članak

Ministar zdravstva Darko Milinović rekao je u utorak tijekom posjeta bolnicama u Pakracu i Lipiku kako je prva adresa za prosvjede zagrebačkih kumica Holding, a ne Ministarstvo zdravstva. Naglasio je kako će im se pridružiti kumicama u prosvjedu pred Holdingom. ako ga budu pozvale, piše Večernji list. Milinović je rekao da je Holding natječaj za nabavu rashladnih uređaja raspisao tek u utorak. Kao razlog za sve nesporazume je naveo politička prepucavanja unutar Holdinga. Kaže da će pozvati predstavnice kumica u Ministarstvo i sve im objasniti.

Idi na 24sata

Komentari 15

  • konjina 05.10.2010.

    kumicama možeš nositi cekere eventualno

  • nema me 05.10.2010.

    Pa nisu MILINOVICA te kumice niti odhranile zna se odakle je doso u ZG neka ide u liku tamo ima za njega kiseloga kupusa.

  • osječan_1 05.10.2010.

    On njih misli ginekološki prigleda, e moj kume pa te čestite žene neće prid takim likaron da pokažedu ono.Imaju te žene ponos i čast a vi iz HDZ-a u ime Evrope i ostalog sranja provodite teror nad nama svima u RH. Doli vlada , živija rad i red , ljudi na ulice i isterajmo gamad.Ovaj sanader se vratio u državu a pare ostavio vani kao i svi drugi govnari.Ti nisi sposoban ni da budeš mali od kužine kod dr Mengelea.

Komentiraj...
Vidi sve komentare