To je to što me zanima!

Milinović ima svoju stranicu te poručuje: Mi smo HDZ, budi i ti!

Kandidat za šefa najveće oporbene stranke odlučio se javnosti približiti putem interneta. Na svom 'fan pageu' objavio je sve sebi - biografiju, vijesti, galeriju slika...
Vidi originalni članak

Jedna od dužnosti novog predsjednika HDZ-a mora biti i njegov rad na terenu! Tako glasi jedan od slogana Darka Milinovića koji se 'vrti' na njegovoj internetskoj stranici. 

Kandidat za šefa najveće oporbene stranke odlučio se javnosti približiti putem interneta. Na svom 'fan pageu' objavio je sve o sebi - biografiju, aktivnosti, vijesti, galeriju slika... U kampanji mu je glavni slogan "Mi smo HDZ, budi i ti", a korisnici mu mogu postaviti bilo koje pitanje pismenim putem. 

>>> Stranicu Darka Milinovića možete pogledati OVDJE

Idi na 24sata

Komentari 63

  • tom milles 01.04.2012.

    Mnogi su i do sad HDZ ali im nije od nikakve koristi jer ista je bila i još uvijek je rezervirana samo za one blizu kuhinje i lonaca a tako će čini se biti i nadalje ...ništa novo na vidiku u stranci osim što je naglašeno vidljiva tendencija zadržavanja status quo po mogućnosti na što duži rok bez obzira na eventualne smijene na vrhu ....i Tuđman je puno obećavao prije nego je postao predsjednik a na što je to poslije spalo ZNA SE...!

  • 31.03.2012.

    mi smo debili...budi i ti

  • bormi 25.03.2012.

    zbog takvih kao on mi se HDZ gadi.

Komentiraj...
Vidi sve komentare