To je to što me zanima!

Milinović: Neću biti na listi kao HDZ-ovac, ne zanima me to...

I ja čujem te spekulacije da bi mogao biti nezavisni kandidat na listi HDZ-a, to su samo spekulacije, niti sam dobio takvu ponudu, niti sam se nudio, prokomentirao je ličko-senjski župan Darko Milinović
Vidi originalni članak

Ličko-senjski župan i donedavni HDZ-ovac Darko Milinović komentirao je za N1 spekulacije da bi se mogao naći na listi HDZ-a kao nezavisni kandidat u 9. izbornoj jedinici. Dok neki spekuliraju, Milinović tvrdi da ga zanima samo lokalna politika.

Na pitanje kako se pojavljuje teza da bi mogao biti nezavisni kandidat na listi HDZ-a decidirano kaže:

- Neću biti na listi HDZ-a. Prije dva tri tjedna sam rekao da me nacionalna politika ne zanima.

HDZ: Škoro i Bernardić bježe kad se treba sučeliti s Plenkovićem

Nemam ama baš nikakve ambicije što se tiče nacionalne razine. I ja čujem te spekulacije da bi mogao biti nezavisni kandidat na listi HDZ-a, to su samo spekulacije, niti sam dobio takvu ponudu, niti sam se nudio.

Milinović misli da će politička utakmica na izborima biti vrlo teška, pogotovo za HDZ. "Znam da je HDZ-u vrlo bitan svaki glas. Ličko-senjski HDZ će nažalost imati vjerojatno najgori izborni rezultat što se tiče parlamentarnih izbora", ustvrdio je.

Na pitanje je li bilo razgovora s Domovinskim pokretom Miroslava Škore kaže da može reći da je bilo koketiranja, ali nikakvih ozbiljnih razgovora nije bilo.

FEJS PREPUCAVANJA HDZ i SDP posvađali se oko sučeljavanja: 'Bero je podvio rep i pobjegao u mišju rupu'

- Sve moje ambicije su vezane za iduće lokalne izbore i ja se pripremam za lokalne izbore - rekao je i spomenuo da je s respektabilnim ljudima iz Ličko-senjske županije razgovarao o osnivanju demokršćanske opcije koja bi djelovala isključivo u granicama županije.

- Ne, neću biti na listi HDZ-a, ne zanima me nacionalna politika - ustvrdio je ponovno na pitanje bi li njegovo ime na listi HDZ-a uzrokovalo raskol u ličko-senjskom HDZ-u.

Idi na 24sata

Komentari 13

  • 12.06.2020.

    Ne branim nikoda pa ni njega...ne dajem nikome za pravo da je veći hrvat ili domoljub od mene niti sam ja veći od nekoga, ali vi...pljuvači svega i svakoga bi se trebali ozbiljno osvrnuti oko sebe u svojim sredinama, pa ćete vidjeti koliko "dada milinovića" ima oko vas...pa nije on sam i jedini doveo hrvatsku u ovo stanje...zaboga "dado" je mini kotačić (ma ni to) u HR situaciji, ali ne...vi uvijek imate pravo i bolje rješenje, ali neznate koga...

  • 12.06.2020.

    Tako i triba kada su te izbacili.

  • mdcro24 11.06.2020.

    Pa tko bi ovog htio na listu pitam se, samom pojavom odbija

Komentiraj...
Vidi sve komentare