To je to što me zanima!

Milinović zbog SDP-a objavio rat listama čekanja na preglede

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
HDZ-ov ministar Darko Milinović najavio je da će uložiti 20 milijuna kuna kako bi prepolovio liste čekanja u mjesec, do dva i tako prestigao SDP-ovih osam mjeseci
Vidi originalni članak

Slušajući Darka Milinovića na predstavljanju rezultata zdravstvene reforme netko bi pomislio da je hrvatsko zdravstvo savršeno. Naglasio je da smo u e-zdravstvu prvaci u Europi. Hvalio se velikim uštedama i manjim listama čekanja na dijagnostičke preglede i kazao, zadovoljno se smiješeći, da mu je žao što SDP nije sudjelovao u tome.

- Dok SDP govori da će do sredine 2012. godine prepoloviti liste čekanja, mi ćemo to napraviti u mjesec, dva - počeo je Milinović pokazujući brojke.

To što se na magnetsku rezonanciju čeka 141 dan, umjesto 97 prije reforme, objasnio je:

- Magnetska je danas standard, a i liječnici rade više nego prije - kazao je i dodao da u ofenzivu na liste čekanja kreću s 20 milijuna kuna. 

Idi na 24sata

Komentari 62

  • 1337 inside 12.10.2011.

    ja sam cekao jedan pregled a bilo mi je hitnoca, narucili su me za 12 mjeseci... al onda sam na hitnu otisao i jos malo rekao da me jace boli i ama bas sve sam obavio... krepao bi da sam cekao

  • TomislavŠeketa 12.10.2011.

    Zato se na psihotest kod svog doktora čeka više od mjesec dana

  • slavic 12.10.2011.

    di si bio prije?U bolnici Dubrava na ultrazvuk srca je moj tata koji je več imao infakt i visokotlakaš naručila ga kardiologica za godinu dana a ultrazvuk 8mj i prije toga išao doktoru opče prakse po uputnice i ispred vrata pozlilo i umro u 68g!To se moglo sprječiti!

Komentiraj...
Vidi sve komentare