To je to što me zanima!

Milinovićev sin Marko (17) također je zaražen s H1N1

Ministar Darko Milinović ističe da sinu nije davao Tamiflu niti bilo koje druge lijekove. Marko je u ponedjeljak dobio temperaturu i počeo kašljati...
Vidi originalni članak

Srednjoškolac Marko Milinović (17), sin ministra Milinovića, u ponedjeljak je dobio temperaturu i počeo kašljati. Potvrđeno je da je zaražen virusom H1N1, rekao nam je njegov otac.
- Ima blažu kliničku sliku, što znači da u utorak više nije imao temperaturu nego je samo kašljao. Liječi se kod kuće - kaže ministar i ističe da sinu nije davao Tamiflu niti bilo koje druge lijekove. Ministar je pozvao vlasnike kafića da sljedećih tjedana zabrane pušenje u lokalima jer se u čistim i dobro prozračenim prostorijama virus manje širi. Ministar se nada da će vlasnici lokala tako dati svoj doprinos u borbi protiv pandemije virusa H1N1.

Idi na 24sata

Komentari 34

  • Sophia 11.11.2009.

    Pa zašto Milinović nije pozvao vlasnike lokala da zatvore kafiće i restorane do proljeća, (sigurno će pohrliti), tako će spriječiti ne samo pušenje nego okupljanje ljudi u zatvorenom prostorum što je puno učinkoviija mjera sprečavanja širenja gripe? :-) Ej ludog li ministra, i još luđi tko ga izabra!

  • hrvatović 11.11.2009.

    ima boga, ima... hehehe..... koliko čovjek mora biti glup kada u jeku svih mogućih i nemogućih gripa savjetuje ugostiteljima da tjeraju goste pušače van, na hladnoću..... to će kao smanjiti širenje epidemije.....

  • user_41038 11.11.2009.

    To je maorao imati po PS-u. Neka se vidi da i ministar zna znanje.

Komentiraj...
Vidi sve komentare