To je to što me zanima!

Militanti u Iraku ubili stotine vojnika i objavili fotografije

Glasnogovornik iračke vojske je potvrdio autentičnost fotografija. Rekao je i da je dobio dojave o masovnim ubojstvima vojnika u dijelovima zemlje koje je zauzeo ISIL
Vidi originalni članak

Islamistička militantska skupina ISIL zauzela je veći dio sjevernog dijela Iraka, a objavili su i nove fotografije na kojima prikazuju smaknuće stotine iračkih vojnika.

Fotografije su objavili na društvenim mrežama islamista, a prikazuju maskirane borce koji ubacuju zarobljene vojnike u kamione, nakon čega ih prisiljavaju da legnu u rov s rukama zavezanim iza leđa, javlja Daily Mail.

Osim toga, objavili su i fotografije na kojima se vide ubijeni vojnici preliveni krvlju. U opisu slika su objasnili kako je ubojstvo vojnika osveta za ubojstvo zapovjednika ISIL-a.

Glasnogovornik iračke vojske je potvrdio autentičnost fotografija. Rekao je i da je dobio dojave o masovnim ubojstvima iračkih vojnika u dijelovima zemlje koje je zauzeo ISIL.

Idi na 24sata

Komentari 60

  • Hrvoje Hrvatinić 16.06.2014.

    Ovako nam ameri pokušavaju prikazati početak jednog sunitskog-šijitskog rata u regiji.

  • Renavoid 16.06.2014.

    heh .... ameri pokupili naftu i ostavili ih na milost i nemilost .....

  • Mustafa Aga 16.06.2014.

    U Islamu zarobljenici imaju veoma privilegovan polozaj...Ne mozes ga ubiti, muciti...Moras ga hraniti i obezbediti mu adekvatan smestaj i medicinsku negu ako se ima potreba...Ovo sto vidimo ovde to nema veze sa poboznima...Ovi su svi neki zalutali...

Komentiraj...
Vidi sve komentare