To je to što me zanima!

Milorad Dodik: Neka se BiH raspadne što je moguće prije

Dodik je to izjavio povodom negativnog revizijskog izvješća o poslovanju institucija BiH. Dodao je kako BiH bilježi stalno elemente nemogućnosti svog postojanja
Vidi originalni članak

Očigledno je da je BiH u fazi definitivnog raspada koji, naravno, može trajati duže i brže, a što se mene tiče - dao Bog da se raspadne, što je moguće prije, izjavio je čelnik bosanskih Srba Milorad Dodik koji je bio gost skupštine Srpske napredne stranke, povodom negativnog revizijskog izvješća o poslovanju institucija BiH. 

Dodao je kako BiH bilježi stalno elemente nemogućnosti svog postojanja, a jedan od njih je ne samo ta revizorska priča nego nesumnjivo i nedavni nastup Bakira Izetbegovića na Glavnoj skupštini UN-a.

Idi na 24sata

Komentari 128

  • SanctusInfernum 02.10.2012.

    Kako god bilo,Bosne neće nestati.Postoji već više od hiljadu godina,postojat će i dalje.Samo mi je žao što većina Bosanaca nema pojma o svojoj historiji,pa dopuštaju da im historiju i politiku kroje drugi.Da citiram jednog velikog čovjeka: "“Mi Bošnjaci njekad slavni narod sad jedva da smo živi nas samo kao očenutu glavu od stabla slavjanskog gledaju priatelji naukah i žale nas…Vrime je da se i probudimo od dugovične nemarnosti; dajte pehar, te carpite iz studenca pomnje mudrost, i nauk; nastojte da najpred naša serca očistimo od predsudah, fatajmo za knjige i časopise, vidimo što su drugi uradili, te i mi ista sredstva poprimimo, da naš narod prosti iz tminah neznanstva na svitlost istine izvedmo.” Ivan Franjo Jukić :)

  • Prva Proleterska_1 02.10.2012.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 2 teže opomene u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • 01.10.2012.

    Nema suživota ni u Europi. Prevelike i prestare su razlike između tih naroda, religija i mentaliteta, i nitko ih ne može izbrisati ili speglati. Pogotovo na ovim tako mizerno malenim prostorima.

Komentiraj...
Vidi sve komentare