To je to što me zanima!

Milorad Dodik: 'U Sarajevu ne jedem niti pijem njihovu vodu. Uvijek nosim flašicu sa sobom'

- Meni uopće nije svejedno kad idem u Sarajevo što jedem i pijem. Hoće li mi neko podvaliti neko jelo... Ne bih trebao biti naivan - rekao je u gostovanju u RTRS- u.
Vidi originalni članak

Srpski član Predsjedništva BiH Milorad Dodik u intervjuu za RTRS izjavio je da mu nije svejedno što jede i pije u Sarajevu. Boji se, kako je rekao, da bi ga netko mogao otrovati.

- Meni uopće nije svejedno kad idem u Sarajevo što jedem i pijem. Hoće li mi neko podvaliti neko jelo... Ne bih trebao biti naivan da me netko tamo zavali i otruje. Što imam onda od toga da budem dobronamjeran? Tu nema ničega. Ja ne pijem njihovu vodu. I danas kad idem u Sarajevo flašica je ovdje, je l' tako - rekao je pokazujući na džep sakoa.

OBNAVLJAJU KUĆE Dodik helikopterom stigao na Baniju: 'Tužan kraj, razrušeno je, iz ovog ili onog razloga...'

Dodao je da ga nije briga što tko misli o tome.

- Ne jedem tamo, ne pijem vodu, vratim se u Istočno Sarajevo, doručkujem, ručam, što god treba, to je danas, a tako je bilo i ranije – rekao je Dodik.

Osim toga govorio je i o tome kako je posredovao u pregovorima s NATO-om i Srbijom u kojima je on osobno od tadašnjeg predsjednika Srbije Slobodana Miloševića tražio da napravi određene ustupke kada je u pitanju Kosovo, sve kako ne bi došlo do NATO-ovog bombardiranja tadašnje SR Jugoslavije.

BIH Dodik se hvali: Uspio sam pridobiti Hrvatsku za saveznika

Istaknuo je i kako se svojevrsno suprotstavio Miloševiću kada je od njega tražio da podnese ostavku na mjesto predsjednika vlade RS-a. Osvrnuo se i na, kako je rekao, pritiske koje su na njega vršili visoko dužnosnici SAD-a, koji su od njega, navodno, tražili da pristane na jedinstvenu policiju u BiH, kao i na ukidanje imena Republika Srpska te biranje jednog predsjednika na nivou cijele države.

'PUTIN NE BLEFIRA' Analitičar o zaoštravanju rata: 'Ovo sve odgovara Dodiku, Rusi će se petljati i u izbore u BiH'

Sve je to on, kako je rekao, kategorično odbio, a onda krenuo "rješavati križaljku usred sastanka", prenosi Klix.ba.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • Kegla💪🏻 27.09.2022.

    Nosi svoje prasence u alu foliji i zdere na haubi hahahha

  • Heroj Oluje 26.09.2022.

    Dodik, Vučić i Vulin su dokaz koliko je svijet pogrešno procijenio da će takvi priznati poraz ! Dapače samo da im Putin " namigne " evo ti njih ponovno u priči velike srbije !! Ono što treba jasno poručiti Plenkoviću, Milanoviću i ostalima da prekinu sve diplomatske odnose sa srbima !!

  • DeGogi_007 26.09.2022.

    A jel isto tako nosiš svoj izmet nazad doma u Republiku Šumsku?

Komentiraj...
Vidi sve komentare