To je to što me zanima!

Milorad Pupovac neće biti u Koloni sjećanja u Vukovaru

Odajemo počast svim žrtvama rata, ali u Koloni nećemo biti. To su manipulacije, stoji u priopćenju stranke. Kažu da nikada nisu odlučili da će netko biti u Koloni
Vidi originalni članak

Ne postoji niti je ikad postojala odluka predsjedništva SDSS-a da vodstvo stranke sudjeluje u Koloni sjećanja u Vukovaru. Odajemo počast svim žrtvama rata, ali u Koloni nećemo biti. To su manipulacije, stoji u priopćenju stranke.

Idi na 24sata

Komentari 48

  • vekavac 15.11.2012.

    Zašto se zamarate sa pitanjima na koja su očiti odgovori.Pupavac je zajedno sa svojim srbima agresor na državu Hrvatsku ili u najmanju ruku simpatizer četnika i nikad niti jednom riječi nije u negativnom svjetlu spomenuo srbe u Hrvatskoj a kamoli napad.Znači njegov dolazak u Vukovar bi bilo priznanje agresije na Hrvatsku.Takav postupak bio bi poguban za njegov politički život ako ga njegovi ne bi skratili za glavu.Uostalom za takvo stanje kriva je vlada odnosno sve vlade do sada jer smo imali situaciju da bivši četnik dolazi u Vukovar iz srbije raditi kao policajac i pri tomu na granici mijenja pločice na automobilu i nikom ništa.Sutra je presuda našima u Hagu a u Vukovaru žene svaki dan sreću svoje silovatelje i nikom ništa.Zato niti zaboraviti niti oprostiti !!

  • Maddog 15.11.2012.

    zasto uopce komentirati ista o njemu,,,,govno kad diras vise smrdi

  • user_21162 15.11.2012.

    Opet su oni bitniji od nas; pa neka idu Čejeni u Idaho.

Komentiraj...
Vidi sve komentare