To je to što me zanima!

Miloša i Sretka posvađala fatalna gospođa Simović?

Sretko Kalinić navodno je bio u tajnoj vezi sa suprugom Miloša Simovića. Ljubomorni Miloš to nije mogao podnijeti pa ga je upucao na Rakitju
Vidi originalni članak

Miloš Simović i Sretko Kalinić posvađali su se zbog žene. Da je motiv ranjavanja ljubomora potvrdio je i zamjenik ravnatelja policije Milijan Brkić.
- To je bio čin očajnika. Motiv je ljubomora - rekao je u HRT-ovom Dnevniku Milijan Brkić, te potvrdio da je Simović upucao Kalinića zbog žene. U naletu ljubomore Simović je upucao Kalinića jer je navodno bio u tajnoj vezi s njegovom suprugom. Prije samog ranjavanja njih dvojica navodno su pili i roštiljali na Rakitju. Zbog fatalne gospođe Simović puklo je i dugogodišnje prijateljstvo između Sretka i Miloša, piše Jutarnji list. Njih dvojica su se prije propucavanja nalazili u restoranima kod Rakitja, a Simovićeva žena donosila im je novac. 
Iz srpskih izvora bliskih istrazi doznaje se da je Simović rekao kako je upucao Kalinića jer nije bio zadovoljan raspodjelom novca. On srpskoj policiji nije spominjao nikakvu ženu kao motiv. Navodno im je izjavio da mu je pao mrak na oči i htio je riješiti probleme s Kalinićem. Nakon pucnjave bilo mu je dosta skrivanja te se odlučio predati.
Članovi "zemunskog klana" sastajali su se u dva stana na Laništu. Jedan od njih nalazi se u Ulici Jaruščica, a tamo su se pak nalazili Sretko Kalinić, Miloš Simović, Mario Sova te ubijeni Cvetko Simić, kojeg su raskomadanog našli u Jarunu. Policija je u stanu bila u četvrtak poslijepodne, rekli su susjedi. Iz njega su navodno izuzeli sve tragove. Taj stan je zapečaćen. Blic piše da su u Zagrebu locirali sedam stanova u kojima su se krili Kalinić i Simović. Dodaju da je policija dovela vlasnike tih stanova na razgovor, te vlasnike putovnica kojima su se koristili.

Idi na 24sata

Komentari 16

  • tovar_69 10.06.2010.

    neka njih samo što dalje od mene, pa nek pucaju međusobno jedni u druge koliko im god srce zaželi

  • HUMI 10.06.2010.

    Ma tu se samo radi o kriminalnom okršaju ... Samo spriječavaju jedan drugog da se međusobno izdaju za status pokajnika.

  • 11 BILI 10.06.2010.

    Kakvo nam je sudstvo i policija nije ni cudno da su se svi kriminalci iz tih drzavica doselili u hrvatsku.

Komentiraj...
Vidi sve komentare