To je to što me zanima!

Milošević objavio novi slogan i program za promjene u HDZ-u

Milošević traži da HDZ postane suvremena stranka okrenuta napretku. Želi stranku vratiti u urbane sredine, a uvjerenja je da će novi predsjednik HDZ-a biti novi premijer države
Vidi originalni članak

Domagoj Ivan Milošević, jedan od kandidata za predsjednika HDZ-a objavio je na internet stranici domagoj.hr svoj novi slogan 'HDZ ponovno prvi' kao i 'Moja uvjerenja' koje želi provesti u stranci. Naravno, ukoliko pobijedi na unutarstranačkim izborima.

Milošević smatra kako 'HDZ treba postati suvremena demokršćanska stranka koja će čuvati naše tradicionalne vrijednosti, ali istovremeno biti upućena napretku i razvoju'. Smatra da stranka mora okupljati intelektualce ali ne smije biti elitistička već otvorena i demokratska.

Kandidat za HDZ-a poručuje kako mladi ljudi moraju prestati biti ukras stranke, a smatra kako još nisu postigli ni kvalitetnu zastupljenost žena na rukovodećim pozicijama u stranci, i to želi promijeniti.

- Većinu smo gradova zanemarili. To želim promijeniti i vratiti HDZ u urbane sredine. Također, HDZ je prestao slušati svoje članstvo. I to se mora promijeniti - smatra Milošević.

 Milošević se u svojim uvjerenjima dotakao i pitanja dijaspore, gospodarskog razvoja ali i Europske unije.

 - Na predstojećim unutarstranačkim izborima ne bira se samo predsjednik stranke već i budući premijer - uvjeren je Milošević. 

Idi na 24sata

Komentari 35

  • alexbih 11.02.2012.

    sve pohvale za program...s njim na čelu hdz će opet postati pobjednička europska stranka

  • roberto5 11.02.2012.

    pogledajte malo parodije u sdp-u, pa nemaju pojma, nulanović...kakav milanović...nadam se da sa novim predsjednikom HDZ vraća se na svoje

  • roberto5 11.02.2012.

    ja jadranku više ne mogu gledat i nadam se da neću više ni morati

Komentiraj...
Vidi sve komentare